• Renovado
Lmposla pentru Moto G Stylus 5G 2021 Caz, rezistent la Șocuri Slim Ultra-Subțire Flexibil TPU Silicon Moale Airbag Anti-Drop Caz Acoperire pentru Motorola Moto G Stylus 5G 2021 (Dragon)

Lmposla pentru Moto G Stylus 5G 2021 Caz, rezistent la Șocuri Slim Ultra-Subțire Flexibil TPU Silicon Moale Airbag Anti-Drop Caz Acoperire

RON 14.78
Disponibil pentru su pedido

În stoc

Compatibilitate : Ultra design subțire și ușor, perfect pentru Motorola Moto G Stylus 5 G 2021. [Important : NU se potrivesc pentru Motorola Moto G Stylus 2021/Motorola Moto G Stylus 2020, vă Rugăm să confirmați modelul dumneavoastră, vă mulțumesc!].Model unic de design poate evidenția gustul dumneavoastră personale și stil;Ambele părți ale non-alunecare benzi de design pentru a fi mai ușor de prindere.Materiale : excelent TPU materiale elastice, protecția mediului și durabilitate, textura excelent, anti-seismice și anti-zgârieturi.Gaura locație : poziționare Precisă, acces usor la toate butoanele si porturile.Design unic : 2 mm proeminente de fotografiat și de marginea ecranului pentru a preveni zgârieturi; 4 colț airbag conceput special pentru sporește capacitatea de rezistenta la socuri;Microfilm textura de proiectare pentru a preveni agățarea aspect umed.Compatibilitate : Compatibil cu Motorola Moto G Stylus 5 G 2021. Caracteristici : * a Ridicat buzele pentru a oferi protecție pentru ecran si camera. * Clar Flexibil TPU material,ușor de instalat și de a elimina. * Se potrivesc Perfect si toate butoanele și porturile sunt ușor accesibile. * Ușor și durabil,Moale la atingere, Împotriva Zgârieturilor și Utilizarea de zi cu Zi,Ușor de curățat.Conținutul pachetului : 1 x Caz Nou Serviciu& Warranty Aeryc oferă o perioadă de trei luni de garanție și durata de viață de serviciu.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Am promisiunea de a răspunde la toate e-mailurile în termen de 24 de ore și să încercați cele mai bune noastre de a oferi un răspuns satisfăcător.Vă mulțumesc foarte mult!.

Mai multe detalii

Produse similare din categorie