• Renovado
SHEFLEEK Corpul Val de Dantelă Față Peruci Păr Uman 5x5 HD Dantela Peruci Păr Uman Brazilian Păr Virgin Peruci Pentru Femeile de culoare de Păr Uman Glueless Pre Smuls Cu Copilul Păr 150% Densitate Culoare Naturala(22inch)

SHEFLEEK Corpul Val de Dantelă Față Peruci Păr Uman 5x5 HD Dantela Peruci Păr Uman Brazilian Păr Virgin Peruci Pentru Femeile de culoare

RON 259.98
Disponibil pentru su pedido

În stoc

Textura parului : Culoarea Naturală Clasa a 10 A 100% Neprelucrate Brazilian Păr Virgin.Fără Miros, Fără Complicații, Fără Vărsare, Corp Natural Val, Moale La Atingere.Poate fi Indreptat, Ondulat, Albite Sau Vopsite(Pot fi făcute în cele mai multe culori, cu excepția 613,oferă de lungă durată și arată în mod natural de culoare), Permed, Durabile, Reutilizabile și Stil ca Parul Dumneavoastra. 5 X5 HD Dantela Peruci Păr Uman Avantaj : dantelă Transparentă cu Invizibil albite de noduri se potrivesc-ți bine pielea.Poate face parte profundă parului, despărțire fără spațiu în față, poate face Partea de mijloc și Partea de o Parte, jumătate din jumătate în jos stiluri.Se pot face diferite stiluri, în funcție de starea ta de spirit.Peruci Par uman Capac Processt perie părul atunci când este încă umed!Pieptene parul usor cu degetele.Nu perie pentru ondulat si cret, foloseste un gel de păr pentru a ajuta deține textura după spălare. 6.Perie de par mai drept într-o mișcare descendentă direct cu capetele.Muncă ți de drum până la rădăcini. 7. Evita suprasolicitarea de bigudiuri calde și tv cu fiare, care va scurta durata de viață a părului, atunci când permanentul sau vopsirea parului,utilizați unele nutriție apa pentru o protectie.

Mai multe detalii

Produse similare din categorie