• Renovado
ZOUHANGDIAN Ceara mai Cald,Termice, Baie de Parafina/Parafina Spa Sistem de Hidratare,Temperatura Reglabila, Potrivit pentru Axile, Zona Inghinală, Picioare, Brate(Alb)

ZOUHANGDIAN Ceara mai Cald,Termice, Baie de Parafina/Parafina Spa Sistem de Hidratare,Temperatura Reglabila, Potrivit pentru Axile,

RON 158.20
Disponibil pentru su pedido

În stoc

*Eficient de îndepărtare a părului Nostru ceara incalzitor poate topi o varietate de ceară, lavanda, trandafir, lapte și ceai verde, și patru tipuri de ceara naturala de fasole.Se poate elimina axile, bikini linii, încăpățânat păr gros pentru părul de pe corp, fata, buza superioara, sprancene , Brațe și picioare. *Temperatura reglabila : Acest incalzitor ceara echipamente suportă o gamă largă de temperatură între 0°C si -60°C.By rotirea butonului, aparatul poate mări sau micșora rapid temperatura.Puteti verifica vizual schimbările de temperatură de pe ecran. *Uz profesional și de acasă : ceara de terapie mașină este potrivit atât pentru frumusețea profesioniști și utilizatorii de acasă.Puteți obține rezultate de înaltă calitate în propria casă sau salon în câteva minute.Dimensiunile sale compacte și ușor de design înseamnă că este extrem de portabil și ușor de transportat. *Rapid Ceara de Topire : aluminiu rezervor interior din ceara incalzitor este rezistent la temperaturi ridicate si conduce caldura mai repede.Fabricat din material durabil, rezistent la căldură material ABS.Viteza de încălzire este mai mare decât alte produse.Doar 8 la 12 de minute, puteți avea efectul de salon de îndepărtare a părului la domiciliu. *Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați, vom rezolva pentru tine cât mai curând posibil!.Ceara Warmer1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam ca stilul este același ca în imagine.2. Din diferite manuale metodele de măsurare, vă rugăm să permită o ușoară diferență de mărime.Descriere : utilizarea de înaltă calitate de componente electronice este în siguranță pentru utilizare;Utilizare dublă PTC sau bobina de încălzire pentru a genera căldură pentru a face solid depilatoare cu ceara se dizolvă mai repede;cablul De alimentare se foloseste cupru pur electrolitic, cu 0,5 mm sârmă pătrat;componente din Plastic utiliza noi importate ABS materiale.caietul de sarcini : Material : ABS+cu jurați : 39.5*24*20.5 cm (15.5*9.4*8.0 în)culoare : ca show Function : folosesc în Principal PTC și serpentină de încălzire pentru a genera căldură, și se dizolvă solide de ceară pentru îndepărtarea părului de încălzire, care este folosit pentru îndepărtarea părului pentru femei și bărbați.Lista de ambalare : 1* terapia ceară mașină (efect de afișare, aparatul nu conține ceară de fasole)vindem produse cu bună-credință,Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să contactați-ne în timp,Vom rezolva pentru tine în termen de 24 de ore.

Mai multe detalii

Material:
ABS+AS
Size:
39.5*24*20.5cm (15.5*9.4*8.0in)
colour:
as show
Function:
Mainly use PTC and heating coil to generate heat, and dissolve solid wax for hair removal by heating, which is used for hair removal for women and men.
Packing list:
1* wax therapy machine (effect display, the machine does not contain wax beans)
We sell products in good faith,If you have any questions, please contact us in time,We will solve it for you within 24 hours. :

Produse similare din categorie