• Renovado
Furologee Tesatura Comoda cu 4 Sertare si Raft Partea Industriale Usoare Unitate de Stocare Organizator pentru Hol,Dormitor,Noptiera,Birou,Bucatarie (Rustic Maro)

Furologee Tesatura Comoda cu 4 Sertare si Raft Partea Industriale Usoare Unitate de Stocare Organizator pentru Hol,Dormitor,Noptiera,Birou,Bucatarie

RON 239.98
Disponibil pentru su pedido

În stoc

Lenjerie De Țesături. [Multi-functional] : cabinetul De stocare este format din 3 Niveluri raft, care este durabil și ușor de curățat,4 sertare realizat din tesatura lenjerie sertare(NU de LEMN SERTAR),care este mai durabil decât non-țesături.Este usor si stabil,îl puteți folosi pentru dulap pentru bucatarie ,noptiera pentru dormitor ,partea de masă pentru intrare, salon pentru closetthis cabinet poate satisface toate nevoile dumneavoastra. [Robust și Durabil] : depozitare raft este realizat din cadru de metal si MDF de raft pentru un plus de robustețe și durabilitate.Placa de lemn este rezistent la apa, puteți șterge direct cu o cârpă umedă.Capacitatea de încărcare de fiecare raft este de 40 kg,acesta poate fi în condiții de siguranță a plasat lămpi, cuptoare cu microunde și imprimante. [Lat Capacitate de Stocare] : Ansamblu de Măsuri 28.3" (L) x 11.4" (W) x 31.8" (H) și înălțimea între raft este de 9" , sertar dimensiune este de 12.5"(L) x 11"(W) x 6.8 "(H). [Retro stil industrial] : Această epocă de stocare dulap combină cu clasic din lemn de cereale și dungi de tigru material sertar,ușor pentru a se potrivi alte piese de mobilier și decor.Și nu e doar un multi-funcțional bufet, dar, de asemenea, un decor acasă. [Portabil si Usor de Asamblat] : pachetul include toate instrumentele și accesorii, puteți să-l instalați în 20 de minute cu instrucțiunile .Dacă aveți orice întrebare cu privire la instalarea ,vă rugăm să nu ezitați să contactați cu serviciul nostru pentru clienți.Dulap fabricat din metal gros tub cadru ,Robust și durabil.Echipata cu 4 picioare de nivelare, care vă pot ajuta să ajustați piciorul de pe noptieră dacă suprafața este inegală.

Mai multe detalii

Produse similare din categorie