• Renovado
Puccy Anti Blue Light Temperat Pahar Ecran Protector de Film, compatibil cu panasonic G5 MD 15.6 Laptop (Zonă Activă Acoperă Numai) Protecție Protecție Guard

Puccy Anti Blue Light Temperat Pahar Ecran Protector de Film, compatibil cu panasonic G5 MD 15.6 Laptop (Zonă Activă Acoperă Numai)

RON 81.96
Disponibil pentru su pedido

În stoc

Vă rugăm să rețineți că filmul de protecție acoperă doar Zona Activă, nu întregul ecran dispozitiv. 9 H Duritate poate rezista în mod eficient de zi cu zi zgârieturi.Praf-gratuit,bubble gratuit,la o apăsare de super-rapid de instalare.Oleophobic Ecran de Acoperire protejează împotriva transpirației și reziduuri de ulei de amprente.Grosime moderată a menține ecranul sensibil la fiecare atingere și atingeți ușor.Q&A : Cum să facă bule dispar?① Dacă bulele sunt create într-un praf de mediu, pur și simplu apăsați bule de aer și mutați-le spre marginea ecranului.② Dacă bulele sunt create într-un mediu de praf, te rog coaja ușor protector de pe și de a folosi apoi atașat de Praf absorbant pentru a lipi praful și reinstalați.Acest lucru poate fi reaplicat?În timpul instalării ecran protector poate fi re-poziționate și elimina până când sunteți mulțumit.Contează Nevoie de Attention① vă Rugăm să nu atingeți suprafața adezivă sau să fie atins de alte lucruri.Dacă există praf, vă rugăm să folosiți praf absorbant pentru a elimina praful înainte de instalare.② Despre reaplicat, pentru că este foarte subțire de sticlă produs, piese rupte pot obține de praf, lasa amprente, ondularea marginilor, etc. Asigurați-vă că să acorde o atenție pentru a în cazul în care filmul este praf sau nu, dacă este cazul, utilizarea de Praf absorbant pentru a elimina praful înainte de instalare. - Cuprins 1. Ecran Protector2. Instalarea Guide3. Ghid Autocolant și Praf-absorber4. Cârpă din microfibră.

Mai multe detalii

Produse similare din categorie