• Renovado
HXR coș de Gunoi coș de Gunoi cu Capac de uz Casnic Living Pas Pe Gunoi Bucatarie cu Capac coș de Gunoi (de Culoare : B)

HXR coș de Gunoi coș de Gunoi cu Capac de uz Casnic Living Pas Pe Gunoi Bucatarie cu Capac coș de Gunoi (de Culoare : B)

RON 96.72
Disponibil pentru su pedido

În stoc

▶Interne și externe separarea de mână baril interior face mai convenabil pentru dumping. ▶Design coperta, sigiliu bun, ține aer proaspăt. ▶Pas cu pas de proiectare evită îndoire în jos și se deschide cu pas, și se închide cu libertate picior. ▶Bun portante, nici o deformare, îngroșarea și armarea, ingenios calitate. ▶Timpul de livrare este de 15-25 de zile, Dacă încă nu pot primi comanda dupa 30 de zile, vă rugăm să ne contactați. ●nume : gunoi●Culoare : a, B●Capacitate : 8 L●Stil : Portabil + picior pas cu pas●Pachet : * 1●Prompt : ➤ nu include obiectele decorative prezentate în fotografie de produs.➤ Vă mulțumim pentru manualul de măsurare, pot exista unele erori, vă rugăm să permiteți-3-5cm diferenta, multumesc➤ Pentru că în centrul atenției și companie oameni ai companiei înțelegeri de culoare, poate exista o anumită culoare, dar într-un interval rezonabil, atât vă rugăm să alegeți cu atenție.➤ Dacă aveți nevoie de alte stiluri, vă rugăm să contactați-mă, magazinul nostru are o varietate de stiluri si culori, puteți merge la magazinul meu de vedere.➤ Noi credem că putem satisface nevoile dumneavoastra cu produse de inalta calitate, Dacă găsiți orice probleme cu produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail pentru a rezolva problema.➤ Bine ați venit dumneavoastră de partajare și feedback-ul astfel încât să vă putem oferi produse și servicii mai bune.

Mai multe detalii

Produse similare din categorie