• Renovado
Guolarizi Turn de Putere Dip Station Trage Tija Potrivit pentru Casa Formare Personal de Fitness, Centru de Puterea de Formare, Echipamente de Fitness (Roșu)

Guolarizi Turn de Putere Dip Station Trage Tija Potrivit pentru Casa Formare Personal de Fitness, Centru de Puterea de Formare, Echipamente

RON 76.20
Disponibil pentru su pedido

În stoc

?【】 Dimensiune 35.4"x40.1"x(71.6"-91.3"); Greutate Produs : 48.4 KG; Maxim Recomandat Greutate : 330 Kg. ?【Anti-rasturnare Bază Solidă】Puterea Turn Adoptă în formă De U Design Șasiu, Care Îmbunătățește Siguranța.Mare Non-alunecare Pad Face Forța Uniform Și de a Spori Stabilitatea. ?【Client Service】 Inclusiv Seturile De Accesorii Și Instrucțiuni De Instalare.Dacă Aveți Orice Întrebări, Vă Rugăm Să Nu Ezitați Să Ne Contactați. ?【Material rezistent】Heavy Metal Frame Este Adoptat, Principalul Sprijin Este Extins, Iar Cifra U Anti-talpa Asigură Stabilitate Și Durabilitate.Multi-nivel de Ajustare, Înălțimea Poate Fi Ajustată în Funcție De Nevoi. ?【Potrivit Pentru cele Mai multe Sporturi】 Puteți Face cele Mai multe Exercitii de Fitness Pe Acest Turn de Putere, Cum ar fi Pull-up-uri, Push-up-uri Și Push-up-uri.Intarirea Muschilor De La Brate, Picioare, Piept Și Alte Părți.Turn de putere este puternică și stabilă.Este o puterea de formare pentru bărbați și femei pentru fitness.Ne-am angajat pentru a oferi o placuta experienta de shopping online.Caietul de sarcini : Culoare : Negru&Red Material : Oțel + Foam Product Dimensiuni : 35.4"x40.1"x(71.6"-91.3")Greutate Produs : 48.4 LBWeight Capacitate : 330 LBPackage Incluse : 1x Putere Tower1x Șurub Pack1x Manual.

Mai multe detalii

Color:
Black&Red
Material:
Steel + Foam
Product Dimensions:
35.4x40.1x(71.6-91.3)
Product Weight:
48.4LB
Weight Capacity:
330LB
Package Included:
1x Power Tower :
1x Screw Pack :
1x Manual :

Produse similare din categorie