• Renovado
MUSE & Co Pe Stick Gel 36 False Unghiile de Lungime Medie, Luciu Mat Pastelate ambalaj Multiplu Paleta de Culori (6packs)

MUSE & Co Pe Stick Gel 36 False Unghiile de Lungime Medie, Luciu Mat Pastelate ambalaj Multiplu Paleta de Culori (6packs)

RON 63.80
Disponibil pentru su pedido

În stoc

【Ce Ai】Veți obține 36pcsx6 set de Pre-adeziv Stick Apăsați Pe unghii in 12 dimensiuni diferite (în Total 216 Sfaturi de Unghii).Acesta este dotat cu un total de 6 seturi de curățare pad, băț de lemn și mini-tampon. 【Convenabil ). 【Aplicare ușoară și Îndepărtarea】Super usoara aplicarea, care este, de asemenea, complet lipsit de pericol.Pur și simplu găsi unghii dimensiune, dezlipiți folia de protecție de la partea din spate a unghiilor și stick-l pe!Asta e tot ce trebuie să faceți pentru a avea unghii frumoase.Elimina unghiile cu ajutorul unghii și băț de lemn furnizate. 【Natural】Extrem de subțire și moale cuticulele permite o fără sudură, aspect natural, care arată ca un salon de manichiura.În plus, se simte atât de confortabil încât nu vei simți nimic!. 【Potrivit pentru cele Mai multe Cuie】Fiecare set vine în 12 dimensiuni diferite pentru a asigura potrivi pentru cele mai multe forme de unghii și tipuri.Avem niște sfaturi de Unghii?L împărtășească cu prietenii tăi dacă aveți unghii diferite dimensiuni!.

Mai multe detalii

Produse similare din categorie

DND Gel Set 424 Suc de Lamaie
  • Renovado

DND Gel Set 424 Suc de Lamaie

RON 24.00

LABORATORUL de Cosmetice Promotii : Cumpara 5 sau mai califica automat pentru Livrare Prioritară în 48 de state învecinate 100% Soak Off Gel, care durează până la 21 de zile!.De potriv