• Renovado
2021 Autocolante de Perete / Mașină de Joc de Autocolante de Perete / Univers Planeta Autocolante de Perete / Decorative pentru Camera Copiilor Autocolante de Perete de Arta Dormitor Living Fundal de Decor (Cosmic Planeta)

2021 Autocolante de Perete / Mașină de Joc de Autocolante de Perete / Univers Planeta Autocolante de Perete / Decorative pentru Camera

RON 13.98
Disponibil pentru su pedido

În stoc

【】 DIMENSIUNE-vei primi un set de patru foi, dimensiune hârtie : 25x35cm / 9.8x13.7inch. 【De Material】- super PVC de înaltă calitate.Non toxice, protecția mediului, rezistent la apa!. 【UȘOR SĂ RĂMÂNEM ȘI ELIMINA】-noastre autocolante de perete se aplică pe orice suprafață netedă pentru a decora casa ta cu ușurință.E ușor să coaja off și mute rapid fără a lăsa reziduuri lipicioase.Nu vă faceți griji despre deteriorarea. 【APLICAREA pe scară LARGĂ】- este potrivit pentru camera copiilor, camera de zi, dormitor, școală, canapea perete, altar, pridvorul și alte decorațiuni, și este cel mai bine arta de decorare pentru tine și copiii tăi.Cum să utilizați : 1. Dacă sunteți lipirea pe suprafața de sticlă sau ceramică, țiglă, deoarece materialul este neted, este ușor să se usuce furnir cu o cârpă curată înainte de lipire, astfel încât este mai ușor pentru a lipi, și efectul de nivelare este mai bine; 2. Pentru un model de mare autocolante, pot exista unele bule după aplatizare.În acest timp, puteți elimina bule prin răzuire cu o răzuire card sau sparge bule mici cu un ac sfat, care nu va afecta starea generala de lipire vigoare; 3. Dacă lipit de perete este afectată de umezeală, imbatranire sau doar vopsite cu vopsea nouă, aceasta poate provoca perete autocolant pentru a cădea în mod automat după lipire, sau aceasta poate provoca perete desprinderea.Puteți usca perete cu suflanta de aer cald sau lipiți-l după suprafața de vopsea volatilizează pentru o perioadă de timp, dar efectul poate fi diferit, astfel încât vă rugăm să alegeți lipite poziție cu atenție; 4. Dacă în mod accidental ați lipi autocolant perete în poziție greșită, puteți ușor de a ridica de pe un colț de perete autocolant cu o lamă mică, rupe-l jos, și apoi lipiți-l din nou.Acest produs poate fi reutilizat în condiții normale, atâta timp cât acesta nu este rupt; 5. Dimensiunea aspectul de BRICOLAJ produse de serie este aproape, vă pot da juca pe deplin la creativitate nelimitată, combina liber și de a asigura forma și poziția, puteți folosi foarfecele pentru a tăia model separat, să acorde o atenție pentru a nu deteriora modelul atunci când tăiere.

Mai multe detalii

Produse similare din categorie