• Renovado
HIGOPLAY Clar Caseta de Protecție Caz pentru Nintendo DS NTSC, Calitate Premium Caz Clar de Plastic Clar de Afișare Cazuri Manșon Protector Rezistent la zgarieturi Caz Clar Anti - Praf/Zero (10 Buc.)

HIGOPLAY Clar Caseta de Protecție Caz pentru Nintendo DS NTSC, Calitate Premium Caz Clar de Plastic Clar de Afișare Cazuri Manșon Protector

RON 27.98
Disponibil pentru su pedido

În stoc

【Compatibilitate】Special conceput pentru Nintendo DS NTSC NUMAI. 【Păstrați Colecția de Menta】cele mai valoroase jocuri bunurile în cele din urmă au un gardian!Stivă cu ușurință și afișa colecția dvs. prețios păstrând în același timp toate dvs. de joc în stare curat protejate de praf și amprente.Ne-am făcut rezistent la zgarieturi cazuri clare atât e mai ușor să citesc etichetele atunci când acestea sunt organizate frumos pe un raft. 【Nici o Deteriorare Cu Timpul】 Nostru protector cazuri se asigura că vă puteți proteja de joc pentru viața de când e făcută cu robust, ultra-durabil și fără mirosuri chimice PET de plastic. 【Usor De Coaja Film Protector】 Fiecare ambalate individual, cu propriile sale ușor coaja de film de protecție care ține protector de a fi zgâriat înainte de a ajunge la tine. 【Garanție de bani Înapoi】 Dacă nu sunt complet mulțumit cu un joc video caseta protectoare, le-a reveni si va vom returna fără ezitare.HIGOPLAY-Live pentru Jocuri de noroc, Nebun pentru Gaming!!!Ești suplimentar de protecție de jocuri retro și doresc să se asigure că acestea vor rămâne fixate și redate de ani de zile să vină?Sau poate esti un pic predispuse la mici accidente prin camera ta, și nici cazuri de protecție ai încercat până acum s-au dovedit a fi prost construite și subțire.ACUM!Proteja dumneavoastră preferat, vintage pretioase joc de orice rău datorită acestor calitate deosebita protectori¡ set adus la tine.HIGOPLAY clar caseta protectoare caz, complet personalizate pentru a se potrivesc excelent!Nu mai ezitati, crede-ma, ta prețioasă colecție are nevoie de ele!.

Mai multe detalii

Produse similare din categorie