• Renovado
Muminglong Vă Mulțumesc pentru Susținerea Meu de Afaceri Mici, Rotunde Autocolante, Multumesc Autocolant, Mic Magazin Autocolant, Afaceri Mici, Ambalare Autocolant, Aur Real 500PCS, 1.5 inch, (Albastru)

Muminglong Vă Mulțumesc pentru Susținerea Meu de Afaceri Mici, Rotunde Autocolante, Multumesc Autocolant, Mic Magazin Autocolant, Afaceri

RON 11.98
Disponibil pentru su pedido

În stoc

【CANTITATE MARE】 : 1 rola de mulțumesc etichete autocolante,500 de piese total, o cantitate suficientă se pot întâlni zilnic decorative cererile pentru diferite ocazii de afaceri. 【PERFECT, VĂ MULȚUMESC PENTRU CLIENȚII】 : Exprima-ti recunostinta pentru clienții dumneavoastră cu un sincer și puternic mesaj .. vă Mulțumesc pentru susținerea mica mea afacere.Este foarte util pentru a impresiona clienții dumneavoastră. 【OCHI-PRINDEREA de DESIGN】 : aceste afaceri rola autocolante sunt proiectate cu forma rotunda, caracteristici cu Flash de culoare și culoarea de autocolant de suprafață poate fi schimbat în lumină, frumos și atractiv; Fiecare abțibild este imprimat cu litere, cum ar fi "mulțumesc" și așa mai departe, care va arăta aprecierea dvs. pentru clienții。 Aceste autocolante de utilizare perfect pentru afaceri, on-line, retailer, buticuri, bunuri realizate manual, magazine mici, pachete, cutii, plicuri, corespondență, produse de panificație, cadouri, obiecte de artă și meserii și mai mult. 【PUTERNIC AUTO-ADEZIVE AUTOCOLANTE】 : Aceste multumesc etichetele autocolante sunt usor de coaja sau stick, nu va cădea cu ușurință cu adeziv de înaltă calitate.wow clienții fideli cu naturale multumesc etichetele de pe marfă saci, cutii, pachete, plicuri sau chiar chitanțe.Satisfacție de Garantare : Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele, vă rugăm să ne contactați și vă vom servi cât mai curând posibil.Culoare : culoare Material : Auto adezive Greutate : 4.49 oz FORMA : Rola pe scară Largă de Aplicare 1.Exprima-ti recunostinta pentru clienții dumneavoastră cu un sincer și puternic mesaj .. vă Mulțumesc pentru susținerea mica mea afacere. 2.Aceste autocolante de utilizare perfect pentru afaceri, on-line, retailer, buticuri, bunuri realizate manual, magazine mici, pachete, cutii, plicuri, corespondență, produse de panificație, cadouri, obiecte de artă și meserii și mai mult.

Mai multe detalii

Produse similare din categorie