• Renovado
WBBFC Motocicleta CNC Aluminiu Pinion Fata Capac apărătoare de Lanț Accident Protector Slider Potrivit pentru cele Mai multe Modele de Motociclete (Culoare : Titan)

WBBFC Motocicleta CNC Aluminiu Pinion Fata Capac apărătoare de Lanț Accident Protector Slider Potrivit pentru cele Mai multe Modele

RON 130.40
Disponibil pentru su pedido

În stoc

100% brand nou de înaltă calitate a produsului. -Ultra-Precise CNC din Aliaj de Aluminiu,greutate de lumină și durabil.Anodizat de finisare de suprafață,luciu și luminoase,nu este ușor să se estompeze și rugina. - Sa poate fi instalat și utilizat fără modificări,ușor de instalat,fără instrucțiuni de instalare. Aspectul de moda, design, tehnologie excelent este mult mai potrivit pentru motocicleta ta,Puternic efect decorativ, evidențiați motocicleta aspectul prin adăugarea de un sentiment de mecanică simt.Cantitate : 1 BUC.

Mai multe detalii

Produse similare din categorie

Aqi Parte Prim-Flex Brațul 12in
  • Renovado

Aqi Parte Prim-Flex Brațul 12in

RON 60.00

Acest prodeste vândut de către o terță parte vânzătorului.Discountul este oferit de .Aceasta este o perioadă limitată de timp reducere.Discountul nu se aplica la conținutul digital.