• Renovado
Lumini solare în aer liber Decorative cu LED-uri Impermeabil Lumini Flamingo Broasca Decoratiuni pentru Exterior Gradina Curte (Broasca)

Lumini solare în aer liber Decorative cu LED-uri Impermeabil Lumini Flamingo Broasca Decoratiuni pentru Exterior Gradina Curte (Broasca)

RON 49.98
Disponibil pentru su pedido

În stoc

【 Înaltă Calitate 】:Nostru solar lumini un design viu colorat drăguț model cu sticla crackle ,potrivit pentru piscină interioară masa decor de masă ,face un peisaj drăguț la tine acasa. 【 Ușor să Utilizați 】:Solare peisaj lumini auto de încărcare de la soare, sub 6-8 ore de direct lumina soarelui, care pot aduce 8-10 ore de auto decor iluminat pe timp de noapte, fără a pierde nici o energie sau energie electrică.(Asigurați-vă că rândul său, pe lumina solara înainte de încărcare.). 【 Rezistent la apă și Durabil 】:nu vă faceți griji despre ploaie, zăpadă, îngheț, sau lapoviță.led lumini solare de gradina utilizarea de înaltă calitate rezistent la apa material care poate rezista la o varietate de condiții meteorologice nefavorabile. 【 Aplicarea pe scară largă 】:Nostru Solar Lumini de Gradina pot disponibil într-o varietate de decor, cum ar fi gazon, iaz, gradina, curte, terasa sau oriunde atâta timp cât puterea-încărcat de lumina, prin intermediul soarelui. 【 Excelenta Idee de Cadou 】:Unic Solare Flamingo Broasca Lumini, mare cadouri pentru iubite,mama,tata,bunica,bunicul de Ziua Tatălui,Ziua Mamei, Craciun, Ziua de naștere, Vacanță, Ziua Îndrăgostiților,ziua Recunostintei.

Mai multe detalii

Produse similare din categorie