• Renovado
400 Buc Nud Copii Unghii False Alb Scurt, Plin de Acoperire de 20 Buc/set 10 Dimensiuni Curat False, Sfaturi de Unghii pentru Copii (400 Buc)

400 Buc Nud Copii Unghii False Alb Scurt, Plin de Acoperire de 20 Buc/set 10 Dimensiuni Curat False, Sfaturi de Unghii pentru Copii

RON 15.98
Disponibil pentru su pedido

În stoc

Materiale de înaltă Calitate - unghiile sunt realizate cu materiale de înaltă calitate ABS, care este gros și suficient de robust pentru a rezista cam 2-3 saptamani. 400 de unghii . 2.Curata unghiile de orice polonez cu ulei pe bază de acetonă remover poloneză;. 3.Selectați dimensiunea corectă cuie pentru fiecare deget;. 4.Se aplică lipici autocolante pentru unghii;. 5.Pornind de la cuticula, apăsați pe . 6.Fișier și forma cuie noi, dacă este necesar.Elimina Sfaturi : .Pune-ți mâinile în apă caldă timp de 2 minute și unghii autocolant pot fi eliminate mai ușor.Nu-l scoateți brusc și poate provoca daune la suprafata unghiei. *Nu trebuie să încercați atât de greu.Trebuie doar să te ridici, trebuie doar să fii tu însuți.Alegerea va ține unghiile inofensiv de la orice lac de unghii.S-ar putea rapid frumusete unghiile oricând și oriunde, fără orice instrumente. *În cazul în care dimensiunea de unghiile tale sunt mai mari decât altele, puteți alege lungi unghii false in magazinul nostru.

Mai multe detalii

Produse similare din categorie