• Renovado
LZKW Organizator de Baie Raft, Reglabil Cadă Organizator de Stocare pentru Dușul de Șampon Accesorii

LZKW Organizator de Baie Raft, Reglabil Cadă Organizator de Stocare pentru Dușul de Șampon Accesorii

RON 40.18
Disponibil pentru su pedido

În stoc

Acesta poate fi instalat direct pe pol duș cu cap de duș titularii, care poate repara cu ușurință erorile capul de duș.Multifunctional raft de depozitare, puternic portante, rezistenta la temperaturi ridicate, potrivit pentru baie și toaletă.Înălțimea de raft de depozitare este reglabil, și puteți ajusta înălțimea în funcție de propriile obiceiuri.Acesta poate stoca gel de dus, sampon, detergent și alte elemente pentru a menține baie ordonat și frumos.Acest produs adoptă premium ABS, care este durabil, rezistent la coroziune, și nu rugineste.Caracteristică : 1. Înălțimea de raft de depozitare este reglabil, și puteți ajusta înălțimea în funcție de propriile obiceiuri.2. Acesta poate stoca gel de dus, sampon, detergent și alte elemente pentru a menține baie ordonat și frumos.3. Acest produs adoptă premium ABS, care este durabil, rezistent la coroziune, și nu rugineste.4. Acesta poate fi instalat direct pe pol duș cu cap de duș titularii, care poate repara cu ușurință erorile capul de duș.5. Multifunctional raft de depozitare, puternic portante, rezistenta la temperaturi ridicate, potrivit pentru baie și toaletă.Caietul de sarcini : Stare : 100% de Brand New Item Tip : Depozitare Baie Shelf Material : ABSColor : Mat Black Installation Tip : Instrument Gratuit Installation Process : Turnare prin Injecție Process Working Temperatura : 0-100 ° C Presiune Nominală : 5kg / 11lb Style : Moderne și Simple Weight : Aprox. 325g / 11.5 oz Product Dimensiune : Aprox. 280x120mm / 11.0x4.7in Lista de pachete : 1 x Baie de Stocare Shelf1 x Screw3 x Adaptor (1 montat pe raft) Notă : 1.Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.2.Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiectul real.Vă rugăm să luați cea reală ca standard.3.Vă rugăm să rețineți că cele de tip nou si tip vechi de acest produs va fi trimis la întâmplare, și asigurați-vă că nu se va supăra înainte de a comanda.

Mai multe detalii

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Bathroom Storage Shelf
Material:
ABS
Color:
Matte Black
Installation Type:
Tool-Free Installation
Process:
Injection Molding Process
Working Temperature:
0-100℃
Nominal Pressure:
5kg / 11lb
Style:
Modern and Simple
Weight:
Approx. 325g / 11.5oz
Product Size:
Approx. 280x120mm / 11.0x4.7in 
Package List:
1 x Bathroom Storage Shelf :
1 x Screw :
3 x Adapter (1 mounted on shelf) :
1.Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
3.Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :

Produse similare din categorie