• Renovado
UNice Păr Bettyou Serie 13x4 Lace Front Păr Uman Bob Peruci,Brazilian Remy de Păr Drept Peruca Dantela Fata Pre Smuls cu Copilul Păr 150% Densitate (10 inch)

UNice Păr Bettyou Serie 13x4 Lace Front Păr Uman Bob Peruci,Brazilian Remy de Păr Drept Peruca Dantela Fata Pre Smuls cu Copilul Păr

RON 259.98
Disponibil pentru su pedido

În stoc

1. Premium păr Uman, material : 100% Neprelucrate Brazilian Virgin Păr Uman De la Un Donator, Plin Cuticula Aliniate, Poate Fi Vopsit ,Permanent, Decolorat, a Subliniat, Ondulat sau coafat Parul Dumneavoastra. 2.UNice de upgrade peruci : 150% de inalta densitate cu copilul păr, Niciunul chimice, nu incurca si vărsare, moale și plin end fără split. 3.Potrivite pentru orice Ocazii : frumoasa curlys potrivit pentru petrecere, de zi cu zi stiluri, de cumpărături și de nuntă. 4.În condiții de siguranță și sănătos.Mirese purta unice de păr ,Modele porti unice de păr.Chiar și femeile Gravide purta Unice de păr.Nu-chimice și mirosul gratuit. 5.Nu vă faceți griji pentru a cumpăra : servicii client Prietenos.15 Zile Nu Motive De A Reveni.Pentru un U-parte peruca, eliberează-ți lăsa părul, pieptănat și stil propriu de păr să se amestece cu peruca de păr.O.Costul jumătate din dantela plin peruca, pentru a primi dantela plin experiența.B.Flexibil pac face mai potrivite decât 360 peruca dantelă.C.Pre-a smuls părul cu copil mic de păr ,un pas în rate.D.Realist 13 x 6 dantela despărțire spațiu pot face parte și cărare pe mijloc, și de a face mai multe coafuri naturale, cum ar fi panglica franceză sau nu. 1. Adânc dantela Despărțire Spațiu, Poate Fi Despărțit Oriunde 2. Capac talie : Medie Capac de Dimensiune 22"-22.5" circumferinta, dacă aveți nevoie de mici capac sau capac mare, va rugam sa ne contactati inainte de a plasa comanda 3. Drept Dantelă În Fața Peruca,Adevărat, Cu Lungime Completă Urmă,Nici Un Amestec Și Nici O Vărsare.Ei bine Textura Cu Deplină se Termină 4.100% Parul Uman : Taie De la Un Donator Direct,Plin Cuticula,nici Miros,Nici Păduchi,Moale si Matasoasa 5.Parul a fost decolorat nod ei bine, natural parului si copilul-par să semene cu adevărat comune 130% densitate împreună cu mare doar alegerea u ca, mijlocul de păr Bob face simplu, dar extraordinar.Pasul 1 : se Răsucească părul tău.Pasul 2 : se Taie plus de dantela de-a lungul liniei parului cu atenție după ce sunteți sigur că pentru a menține peruca. (Trebuie să păstreze peruca în starea inițială dacă doriți o returnare sau de schimb.) Pasul 3 : Pune peruca pe cap și împinge un pic înapoi pentru a expune aproximativ 1 inch de scalpul tău.Pasul 4 : Pieptene părul din față să stil de partea ta.Pasul 5 : Aplica peruca, meci peruca parte la parte.Etapa 6 : fixa clemele și curea, dacă peruca nu este cu glueless pac, s-ar putea nevoie pentru a aplica lipici sau coase jos peruca ta să rămână în loc.Pentru un U-parte peruca, eliberează-ți lăsa părul, pieptănat și stil propriu de păr să se amestece cu peruca de păr.Step7 : Stil de a face parul sa arate mai natural.Sfaturi : .O.Utilizați un ponei ace poate ajuta peruca stabil, dacă este necesar.B.Atunci când stilul peruca, puteți aplica un gel pentru a ajuta aplatiza partea din fata;.C.Se aplică unele fundație care culoarea este închisă la culoare a pielii, poate ajuta partea ta arata mai natural.

Mai multe detalii

Produse similare din categorie