• Renovado
Fabricat in SUA - Prima de Artar Organic Montessori Lemn Teether Inel 3, a Fuzionat cu bio Ceara, lucrate Manual Jucărie (1 Inel)

Fabricat in SUA - Prima de Artar Organic Montessori Lemn Teether Inel 3, a Fuzionat cu bio Ceara, lucrate Manual Jucărie (1 Inel)

RON 21.98
Disponibil pentru su pedido

În stoc

✔️Mana cu 100% Organice din Lemn de Arțar. ✔️Drept de cereale din lemn de artar, de asemenea, face mai ușor pentru a curăța, și în cele din urmă mai mult de lungă durată. ✔️Stimula dezvoltarea cognitivă și coordonare. ✔️100% BPA, Plumb, PVC și Ftalat Gratuit. ✔️Făcută cu mândrie și provenind din Carolina de Nord, statele UNITE ale americii.Arțar Inel de lemn teether este făcut de arțari în Carolina de Nord, care produce una dintre cele mai durabile, bine, și inodor ecologice materiale de lemn din lume.Fermitatea de lemn de Artar face mai eficiente pentru a ajuta la calmarea gingiilor.Drept de cereale din lemn de Artar, de asemenea, face mai ușor de curățare, și în cele din urmă mai mult de lungă durată.Arțar Inele Dentitie sunt aprobate de PEDIATRIE DE LA MARE, situat în DELRAY BEACH, FLORIDA, de plumb medic DR. BRADLEY BRADFORD MD, și de OȚEL CITY SOUTH PEDIATRIE, situat în PITTSBURGH, PENNSYLVANIA, de plumb medic DR. STEVEN TWAN MD.

Mai multe detalii

Produse similare din categorie