• Renovado
Decor baie, Robust, Durabil Compact Decorative de Mare Capacitate Aplicabile pe scară Largă Duș Caddy Raft Design la Modă pentru Acasă pentru Bucatarie pentru Hotel(Negru 40cm)

Decor baie, Robust, Durabil Compact Decorative de Mare Capacitate Aplicabile pe scară Largă Duș Caddy Raft Design la Modă pentru Acasă

RON 138.00
Disponibil pentru su pedido

În stoc

APLICABILE pe scară LARGĂ : duș organizator are o gamă largă de practic.Potrivit pentru baie, bucatarie, foarte potrivit pentru familie, hotel sau centru spa.ROBUST și DURABIL : duș organizatorul este fabricat din aliaj de aluminiu, care nu este ușor de rugină, și este durabil.UȘOR de instalat : duș de depozitare este usor de instalat, nici o operație complicată este necesar, și poate fi folosit atunci când este fixat pe perete cu șuruburi.La MODĂ DESIGN : design elegant, duș caddy raft este potrivit pentru diferite stiluri de decorare.CAPACITATE MARE : duș de stocare poate ajuta să magazin de necesitatile de zi cu zi, fără a lua prea mult spațiu pentru depozitare eficienta.Caracteristică : 1. La MODĂ DESIGN : design elegant, duș caddy raft este potrivit pentru diverse decoratiuni styles2. ROBUST și DURABIL : duș organizatorul este fabricat din aliaj de aluminiu, care nu este ușor de rugină, și este durable3. UȘOR de instalat : duș de depozitare este usor de instalat, nici o operație complicată este necesar, și poate fi folosit atunci când este fixat pe perete cu screws4. CAPACITATE MARE : duș de stocare poate ajuta să magazin de necesitatile de zi cu zi, fără a lua prea mult spațiu pentru eficiente storage5. APLICABILE pe scară LARGĂ : duș organizator are o gamă largă de practic.Potrivit pentru baie, bucatarie, foarte potrivit pentru familie, hotel sau spa How pentru a Utiliza : folosiți șuruburi pentru a fixa pe wall Specification : Tip de Element : Caddy Duș Shelf Material : Aluminiu Alloy Purpose : Suportul de Lista Pachet : 1 x Caddy Duș Raft 2 x Screw2 x Expansiune Tube2 x Capac Decorativ.

Mai multe detalii

Item Type:
Shower Caddy Shelf
Material:
Aluminum Alloy
Purpose:
Bracket
Package List:
1 x Shower Caddy Shelf  :
2 x Screw :
2 x Expansion Tube :
2 x Decorative Cover :

Produse similare din categorie