• Renovado
Aqur2020 3D Autocolant, Drăguț Autocolant Decorativ 4Set DIY Rafinat pentru Felicitare pentru Papetărie pentru Jurnal(#1)

Aqur2020 3D Autocolant, Drăguț Autocolant Decorativ 4Set DIY Rafinat pentru Felicitare pentru Papetărie pentru Jurnal(1)

RON 194.00
Disponibil pentru su pedido

În stoc

[Decor Perfect] Desene animate abțibild este imprimat pe spuma de design pentru a obține un fantastic 3 D textura, este decorul ideal pentru cartea ta. [Aspectul rafinat] Cu aspectul rafinat, se poate lipi de orice obiect doriți, pentru a satisface nevoile dumneavoastra diferite. [Aplicarea pe scară largă] autocolant de Desene animate este utilizat pe scară largă în multe situații, cum ar fi manuale, cărți, papetărie, jurnale, felicitări, etc. [Autoadezive] 3 D autocolant este auto-adeziv, care este ușor de coaja de hârtie, și poate fi rupt din suprafețe lucioase, fără a lăsa urme. [Cultive Mâinile Copiilor Pe Capacitatea de] autocolant Decorativ poate aduce distracție pentru copii și cultiva mâinile lor pe capacitatea și imaginația.Caracteristică : 1. [Autoadezive] 3 D autocolant este auto-adeziv, care este ușor de coaja de hârtie, și poate fi rupt din suprafețe lucioase, fără a lăsa urme.2. [Cultive Mâinile Copiilor Pe Capacitatea de] autocolant Decorativ poate aduce distracție pentru copii și cultiva mâinile lor pe capacitatea și imaginația.3. [Aspectul rafinat] Cu aspectul rafinat, se poate lipi de orice obiect doriți, pentru a satisface nevoile dumneavoastra diferite.4. [Decor Perfect] Desene animate abțibild este imprimat pe spuma de design pentru a obține un fantastic 3 D textura, este decorul ideal pentru cartea ta.5. [Aplicarea pe scară largă] autocolant de Desene animate este utilizat pe scară largă în multe situații, cum ar fi manuale, cărți, papetărie, jurnale, felicitări, etc. Caietul de sarcini : Tip de Element : 3 D Sticker Material : Cardboard Function : Înfrumuseța decoration Applicable Spațiu : Copii room Application : Portofel decorațiuni, papetărie, decorare, carduri de decor, jurnal decoration Weight : Aprox. 20g / 0.7 oz Lista de pachete : 4 x 3 D Autocolant (28 PCS Parte).

Mai multe detalii

Item Type:
3D Sticker
Material:
Cardboard
Function:
Beautify decoration
Applicable Space:
Children's room
Application:
Wallet decoration, stationery decoration, card decoration, diary decoration
Weight:
Approx. 20g / 0.7oz
Package List:
4 Set x 3D Sticker (28PCS Part) :

Produse similare din categorie