• Renovado
Două Fețe Copil Cărucior Liner Mat din Bumbac Scaun Liner pentru Carucior de Desene animate Drăguț Modele Copil Cărucior Tampon Accesoriu(Astronaut)

Două Fețe Copil Cărucior Liner Mat din Bumbac Scaun Liner pentru Carucior de Desene animate Drăguț Modele Copil Cărucior Tampon Accesoriu(Astronaut)

RON 113.78
Disponibil pentru su pedido

În stoc

Puteți reveni acest produs pentru orice motiv : nu există taxe de transport.Elementul trebuie să fie returnate în stare nouă și nefolosite.Du-te la Ordinele Dumneavoastră de a începe returul.Imprimare revenirea etichetă de expediere.Nava asta!.ANTI-ALUNECARE MATERIAL : scaunul cărucior cove adoptă rezistenta la alunecare piele de căprioară piele, chiar foarte activ bebelusi sau copii mici nu va aluneca.UȘOR DE INSTALARE : instalare de copil cărucior tampon de perna este simplu, dar foarte robust, mamele pot fi siguri că copilul poate folosi.DUBLU SIDEDR DESIGN : cărucior pentru seat pad este convenabil de a folosi.O parte din cele patru anotimpuri și partea B, în vară, foarte practic in viata.MOALE SI CONFORTABIL : tesatura de copil cărucior perna este confortabil, și acolo sunt desene animate drăguț modele care copii va place foarte mult.UTILIZAREA pe scară LARGĂ : Cărucior de linie este de un design Compact, ușor de transportat și depozitat, potrivit pentru cele mai multe cărucioare pentru copii, și este foarte convenabil de a folosi.Caracteristică : 1. Utilizarea în condiții de siguranță : instalarea este foarte simplu, dar robust, mamele pot fi siguri că copilul poate folosi. 2. Mini Tesatura Rezistenta : rezistenta la alunecare piele de căprioară piele, chiar foarte activ bebelusi sau copii mici nu va aluneca. 3. Față-Verso Disponibile : O Parte în patru sezoane și partea B, în vară, foarte practic. 4. Utilizate pe scară largă : Cărucior de linie este potrivit pentru cele mai multe cărucioare pentru copii, și este foarte convenabil de a folosi. 5. Desene animate drăguț Modele : materialul este confortabil, și acolo sunt desene animate drăguț modele care copii va place foarte mult.Caietul de sarcini : Tip de Element : Cărucior Linie Umplutură : fibre de Poliester Perna Material : bumbac Pur Aplicabile Varsta : 3 ani - Dimensiune : Aprox. 36 x 77cm / 14.2 x 30.3 în Lista de pachete : 1 x Cărucior de Linie.

Mai multe detalii

Item Type:
Stroller Liner
Filling:
Polyester fiber
Pillow Fabric:
Pure cotton
Applicable Age:
3 years old -
Size:
Approx. 36 x 77cm / 14.2 x 30.3in
Package List:
1 x Stroller Liner :

Produse similare din categorie

Maclaren Mark II Garnituri, Argint
  • Renovado

Maclaren Mark II Garnituri, Argint

RON 26.74

Căptușit de un strat suplimentar de confort capitonat dea lungul întregului scaun.Se incheie rapid și în siguranță la curele de harnașament.Reversibile.Pot spăla la mașină linie.M