• Renovado
YCDJCS Încuietori de Siguranță pentru copii 10 BUC Copiii Dulap Blocare Multi-Funcție Sertar Usa de Blocare de Securitate, Dulap Ușă și Fereastră de Blocare Încuietori de Cabinet (de Culoare : Alb, Dimensiuni : 20cm)

YCDJCS Încuietori de Siguranță pentru copii 10 BUC Copiii Dulap Blocare Multi-Funcție Sertar Usa de Blocare de Securitate, Dulap Ușă

RON 146.20
Disponibil pentru su pedido

În stoc

【Încuietori de siguranță pentru copii】 : copilul de blocare de siguranță este de a menține curios copiii mici departe de dulapuri pline cu instrumente periculoase, permițându-vă să aveți pace de spirit în timp ce copiii exploreaza casa ta. 【Materiale de calitate】 : siguranța pentru copii este fabricat din material ecologic ABS, în condiții de siguranță și fără miros, puternic si durabil, Prietenos pentru copii și animale de companie. 【Ușor de instalat și de a elimina】 : Marginea colț protector este o Instalare ușoară pe orice suprafață plană curată(Nu sunt necesare unelte);Doar stick magnetic cabinet încuietori cu bandă adezivă puternică în locul potrivit pentru mobilier de margine sau de colț. 【Aplicabile faptei】 : Nostru oarba poate fi folosit la frigidere, rebuturi, scaune de toaletă, ușa congelatorului și mai mult.Funcționează pe o suprafață plană sau în jurul valorii de colțuri că ceva s-ar putea lipi pe. 【După-vânzare de servicii】 : produsele Noastre sunt fabrica de vânzări directe, asigurarea calității, magazin plătește o mare atenție la experiența clienților, vom rezolva orice probleme în timp, vă rugăm să ne contactați din timp. ✲ Nostru încuietori de siguranță pentru copii sunt concepute pentru a menține copii curioși departe de cabinete dotate cu instrumente periculoase, astfel încât să puteți simți în largul atunci când copiii exploreaza casa.✲ Nume produs : blocare de Siguranță pentru copii✲ Ambalare : 10 BUC.✲ Dimensiune : 20 cm ( 7.87 inch ).✲ Caracteristici de Siguranța noastră Oarba : Fixează Dulapuri, Sertare✲ Sfat : 1. Noi vindem doar încuietori de siguranță pentru copii, și alte elemente sunt elemente de recuzită.2. Datorită fotografiere diferite instrumente, ușoară aberatiile cromatice pot să apară.Aceasta nu este o problemă de calitate, vă rugăm să consultați produsul real!3. Atunci când se măsoară manual, eroarea este de 1-3mm, vă rugăm să consultați produsul real, vă rugăm să înțelegeți.4. Avem multe astfel de produse calde, vă rugăm să faceți clic pentru a intra în magazinul nostru, vă vom spune în stil unic și produse speciale.5. Ne va livra în termen de 1-3 zile lucrătoare, termenul de livrare este de 7-15 zile lucratoare.

Mai multe detalii

Produse similare din categorie