• Renovado
Machiaj Lichid Față Vopsea de Corp, Față de Artă Vopsea Lichida 100ml Lavabil Usor de curatat Convenabil de a Transporta pentru Machiaj pentru Spectacole de Teatru(Alb)

Machiaj Lichid Față Vopsea de Corp, Față de Artă Vopsea Lichida 100ml Lavabil Usor de curatat Convenabil de a Transporta pentru Machiaj

RON 170.80
Disponibil pentru su pedido

În stoc

LARGĂ APLICARE : Lavabil lichid vopsea de corp pot fi folosite în machiaj, spectacole de teatru, festivaluri, școli, performanță, carnavaluri, petreceri aniversare, joc de rol.USCARE RAPIDA : Acest machiaj lichid de vopsea se usuca repede, iar culoarea nu se va ofili, nici o diferență de culoare, după utilizarea pe piele.SERVICE în GARANȚIE : Ne-au profesionist echipa de client service.Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să ne contactați la prima dată.UȘOR DE CURĂȚAT : Aveți nevoie doar de a utiliza bumbac alcool sau apă cu săpun pentru a freca lichid fata vopsele pentru corp, atunci acesta poate fi curățat.SIGUR de A UTILIZA de : pictura pe Fata realizate din ingrediente sigure, pot contacta direct cu pielea, și nici un rău pentru piele.Vopsea lichida, cu uniformă de culoare, poti folosi pensula sau prin pulverizare pix de a aplica și de a trage vopsea.Caracteristică : 1. În condiții de siguranță pentru a Utiliza : pictura pe Fata realizate din ingrediente sigure, pot contacta direct cu pielea, și nici un rău pentru piele.2. Culoare uniformă : vopsea Lichida, cu uniformă de culoare, poti folosi pensula sau prin pulverizare pix de a aplica și de a trage vopsea.3. Uscare rapida : vopsea Lichida cu uscare rapid, iar culoarea nu va dispărea de pe, fără diferență de culoare după utilizarea pe piele.4. Ușor De Curățat : trebuie doar să utilizați bumbac alcool sau apă cu săpun pentru a freca corpul cu vopsea, atunci acesta poate fi curățat.5. Utilizarea pe scară largă : Poate fi folosit in machiaj, spectacole de teatru, festivaluri, școli, performanță, carnavaluri, petreceri aniversare, joc de rol.Cum să Utilizați : se Agită vopsea bine înainte de utilizare, apoi utilizați o perie sau pulverizare stilou pentru a picta pe corpul uman sau fata, sau de a folosi în combinație cu un șablon pentru a crea un model de pictat.Metodă de curățare : Când curățați, folosiți alcool bumbac apăsați pentru a șterge sau frecați cu apă și săpun, apoi acesta poate fi curățat.Caietul de sarcini : Tip de Element : Corp Lichid Paint Material : Liquid Net Conținut : 100 ml / Bottle Shelf Viață : 3 years Service Viață : vă Rugăm să folosiți în termen de 1 an de la deschidere.Potrivit Oamenilor : Toate People Usage Ocazie : pictura pe Corp, performance, pictură de predare, model spectacol, petrecere de aniversare, vacanta pictura, DIY machiaj, tatuaj temporar, pictura, etc. Lista de pachete : 1 x Body Lichid Paint Note : 1. Pigment precipitat este normal, se agită bine înainte de utilizare.2. Acest produs este doar pentru uz extern.3. Copiii sub 6 ani trebuie să fie însoțiți de părinții lor. 4. Evita înghițirea. 5. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografiile pot fi afișate ușor.

Mai multe detalii

Item Type:
Body Liquid Paint
Material:
Liquid
Net Content:
100ml / Bottle
Shelf Life:
3 years
Service Life:
Please use within 1 year after opening.
Suitable People:
All People
Usage Occasion:
Body painting performance, painting teaching, model runway show, birthday party, holiday painting, makeup DIY, temporary tattoo painting, etc.
Package List:
1 xBody Liquid Paint :
1. Pigment precipitate is normal, shake it well before use. :
2. This product is for external use only. :
3. Children under 6 years old should be accompanied by their parents. :
4. Avoid swallowing. :
5. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly :

Produse similare din categorie