• Renovado
ZHUAN Masa de Masaj Seturi de Foi cu Fata de Restul Gaura 4 Bucati de Vata de munca Frumusete Pat Set Salon de Înfrumusețare Faciale Pat Set de lenjerie de Pat Moale Respirabil-Rose Red 80x190cm(31x75inch)

ZHUAN Masa de Masaj Seturi de Foi cu Fata de Restul Gaura 4 Bucati de Vata de munca Frumusete Pat Set Salon de Înfrumusețare Faciale

RON 36.60
Disponibil pentru su pedido

În stoc

☀Anti-fade si Rezistente la Uzura-Acest Spa Set de Foi Este Anti-decolorare Și Anti-psihiatru, Chiar și Cu Utilizarea de zi cu Zi, Nici o Deformare, Nu pilling.Interiorul Pătură Este 100% Tencel de Bumbac, Care Este Prietenos Cu Pielea Clientului Și Ține De Posibilitatea De a Fi alergie. ☀Funcționale Masaj Canapea SetFusta Foaie Este Atât de Bun Pentru a Ascunde Toate Elementele De Sub Masa de Masaj,ceea Ce Face ca Spa a Fi Curat Și Îngrijit Și de a Salva spațiu.Toate Uleiurile,Instrumente De Spa Și Alte Bunuri, Fiind Utilizate Frecvent Pot Fi Ascunse Sub Masă Fusta. ☀Smart material din microfibra .. Am ales o microfibră, care este ușor pentru utilizare all-Season, foarte moale la atingere, Și este rezistent la pete.Rămâne în căutarea proaspăt utilizare după utilizare, se Spală după spălare. ☀Ușor de curățat-Acest pat fusta este masina lavabil pentru o curatare usoara.Pur și simplu tambur uscat cu nr de călcat sau scumpe de curățare este necesar!. ☀Centru SPA de LUX, LENJERII de pat SET-culori Frumoase si design simplu va îmbunătăți întregul mediu din camera ta sau spa, Ideal durabil pentru utilizare comercială.

Mai multe detalii

Produse similare din categorie