• Renovado
Sticlă Drinkware Set 4-bucata de Plumb Sticlă Colorată Set de Ceasca 8.7 oz Plumb Sticlă Set Potrivit pentru Whisky Cupe Băuturi și Băuturi de uz Casnic Seturi de pahare de Sticlă (de Culoare : B)

Sticlă Drinkware Set 4-bucata de Plumb Sticlă Colorată Set de Ceasca 8.7 oz Plumb Sticlă Set Potrivit pentru Whisky Cupe Băuturi și

RON 187.10
Disponibil pentru su pedido

În stoc

Perfect de zi cu zi bea cupa.Cristal material de sticlă, de cristal clar, neted și confortabil să dețină, este foarte bun pentru consum, de apă potabilă, de băut suc, etc. Stilul este unic și culorile sunt diverse, lumina și umbra sunt mai minunata, si sentimentul de moda este puternic.Dacă este băut sau de băut, devine mult mai interesant.Cristal clar mare de sticlă borosilicată material este clar și curat, cu ingenioase măiestrie lustruit linii, textura este prezentat.Whisky-ul colorate, pahare de vin sunt realizate de ion placare proces, culoarea nu se cădea, și poate fi folosit pentru o perioadă lungă de timp.Ideal pentru luat masa în interior și în aer liber gatherings Product numele : sticla cup Product material : glass Applicable locuri : camera de zi, birou, dormitor, masă de cafea, camera de studiu, birou, firma, mese room1. Datorită diferitelor lumină și unghiuri de fotografiere, pot exista mici aberatii cromatice, vă rugăm să înțelegeți.2. Vă rugăm să confirmați dimensiunea înainte de a cumpăra.Imagini de produs nu includ produse, altele decât produsele.3. Manual măsura dimensiunea, pot exista unele mici erori, vă rugăm să consultați produsul real.mulțumesc.4. Sticla produsul este fragil, pentru a evita coliziunea cu obiecte dure pentru a evita deteriorarea.5. Dacă găsiți orice probleme cu produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail, vom rezolva aceste probleme cât mai curând posibil.

Mai multe detalii

Produse similare din categorie