• Renovado
Tehnologie de Producție excelente Rezistenta la Caldura Rezistenta la Uzura, Anti-Vibrații din Cauciuc Bobina de Montare Anti-Vibratii din Cauciuc de Montare pentru(VE3040 M823)

Tehnologie de Producție excelente Rezistenta la Caldura Rezistenta la Uzura, Anti-Vibrații din Cauciuc Bobina de Montare Anti-Vibratii

RON 39.00
Disponibil pentru su pedido

În stoc

Potrivit pentru absorbție de șoc produse, industria de automobile, utilaje grele, echipamente de fitness, echipament electronic, instrument, compresor de aer, diesel generator set, vibrații corp de motor și alte utilajele alimentare.Super-rezistent la socuri design de structură, rezistență la rupere ≥14 Mpa, rezistență la rupere ≥45 N/mm, forța de tracțiune de 400%, cauciuc duritate toleranță ±3. Anti-imbatranire, rezistenta la caldura, rezistenta la tractiune, rezistenta la uzura.Fabricat de înaltă calitate din cauciuc materiale, ecologic, non-toxic și în condiții de siguranță pentru a utiliza.Import echipamente de producție, tehnologie de producție excelente, control strict de calitate, și de bună calitate a produsului.Cauciuc Anti-Vibrații Muntele este potrivit pentru absorbție de șoc produse, industria de automobile, utilaje grele, echipamente de fitness, echipament electronic, instrument, compresor de aer, diesel generator set, vibrații corp de motor și alte puterea de utilaje pentru a proteja activitatea normală a corpului și mediu înconjurător bun.Structură simplă, economic și adecvate, cinci tipuri de fix metode de instalare, ușor de instalat, fiabile de performanță, curat și complet, puternic opțional.Anti-vibrații și efect de reducere a zgomotului este evident.Caracteristici : 1. Anti-imbatranire, rezistenta la caldura, rezistenta la tractiune, rezistenta la uzura.2. Import echipamente de producție, tehnologie de producție excelente, control strict de calitate, și de bună calitate a produsului.3. Fabricat de înaltă calitate din cauciuc materiale, ecologic, non-toxic și în condiții de siguranță pentru a utiliza.4. Super-rezistent la socuri design de structură, rezistență la rupere ≥14 Mpa, rezistență la rupere ≥45 N/mm, forța de tracțiune de 400%, cauciuc duritate toleranță ±3.5. Potrivit pentru absorbție de șoc produse, industria de automobile, utilaje grele, echipamente de fitness, echipament electronic, instrument, compresor de aer, diesel generator set, vibrații corp de motor și alte utilajele alimentare.Caietul de sarcini : Stare : 100% de Brand New Item Nume : Anti-Vibrații din Cauciuc Mount Material : NR, SBR, NBR, CR, EPDM, SIL, PUQuantity : 4 BUC Filet : M8*23 Size : VE30*15, VE30*20, VE30*30, VE30*40 (opțional) Lista de pachete : 4 * Anti-Vibrații din Cauciuc Mount Notice : 1. Vă rugăm să permită o ușoară eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiectul real.Vă rugăm să luați cea reală ca standard.

Mai multe detalii

Produse similare din categorie