• Renovado
CDQYA 6L 8L 12L Tip Inductiv Gunoi Senzor Inteligent Automat Bucătărie și Toaletă coș de Gunoi din Oțel Inoxidabil coș de Gunoi (de Culoare : B, Dimensiuni : 12l)

CDQYA 6L 8L 12L Tip Inductiv Gunoi Senzor Inteligent Automat Bucătărie și Toaletă coș de Gunoi din Oțel Inoxidabil coș de Gunoi (de

RON 1659.48
Disponibil pentru su pedido

În stoc

4 culori, 6 L/8 L/12 L trei caietul de sarcini, poate satisface nevoile dumneavoastra diferite și se potrivesc stiluri diferite de scene. 0,3 secunde viteza de detectare, de 5,9 inci de inducție la distanță, capacul se deschide automat, atunci când o parte sau obiect frunze de detectare fereastră, capacul se închide automat, umanizat design.Apăsați butonul pentru a îngheța comutator, atunci când apăsați "OPEN", baril corpul se deschide și ține deschis până când apăsați butonul "CLOSE", baril corpul este închis, nici un contact este mult mai sănătos. 360° complet sigilat design, care izolează în mod eficient mirosul în butoi , vă oferă un mediu de viață confortabil, și cuprinzător îi pasă de sănătatea familiei tale.Vă recomandăm să utilizați acest coș de reciclare în birouri, bai, dormitoare, etc. Puternic de gunoi de la bucatarie. 4 culori, 6 L/8 L/12 L trei caietul de sarcini, poate satisface nevoile dumneavoastra diferite și se potrivesc stiluri diferite de scene.0.3 a doua viteza de detectare, de 5,9 inci de inducție la distanță, capacul se deschide automat, atunci când o parte sau obiect frunze de detectare fereastră, capacul se închide automat, umanizat design.Apăsați butonul pentru a îngheța comutator, atunci când apăsați "OPEN", baril corpul se deschide și ține deschis până când apăsați butonul "CLOSE", baril corpul este închis, nici un contact este mult mai sănătos.360° complet sigilat design, care izolează în mod eficient mirosul în butoi , vă oferă un mediu de viață confortabil, și cuprinzător îi pasă de sănătatea familiei tale.Vă recomandăm să utilizați acest coș de reciclare în birouri, bai, dormitoare, etc. Puternic de gunoi de la bucatarie.Material : ABS+PPProduct capacitate : 6 L/1.5 litri, 8 L/ 2.1 litri, 12 L/ 3.1 gallons Scope de aplicare : dormitor, bucatarie, living, birou, etc.Pachetul include : 1*gunoi controlul gunoi este foarte elegant si frumos.Subțire și compact coșuri de gunoi poate fi folosit în mai înguste colțuri, unghiuri moarte pot fi utilizate în mod eficient.notă : 1. Vă rugăm să confirmați dimensiunea și culoarea înainte de a cumpăra.2. Nu există alte elemente în afară de gunoi de la fotografie de produs.3. Dimensiunea este măsurată manual.Acest lucru poate fi greșit, acest lucru este normal, vă rugăm să consultați dimensiunea reală, vă mulțumesc.5. Datorită diferenței de iluminat și a ecranului, culoarea produsului poate fi ușor diferită de imagine, vă rugăm să înțelegeți.6. Dacă găsiți orice probleme cu produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail de contact.Vom rezolva problema cât mai curând posibil.7. Va multumim pentru vizita magazinul nostru, faceți clic pentru a intra în magazinul nostru, există mai multe produse pentru a alege de la.Dacă aveți orice întrebări despre produs, vă rugăm să contactați-mă, vă vom contacta în termen de 24 de ore și vă dau un răspuns satisfăcător.

Mai multe detalii

Produse similare din categorie