• Renovado
Cauciuc Bobina Montare, Protecția Mediului Cauciuc Montare, Rezistenta la Uzura Industria Auto Utilaje Grele, Echipamente de Fitness pentru Șocuri Produse(VE3040 M823)

Cauciuc Bobina Montare, Protecția Mediului Cauciuc Montare, Rezistenta la Uzura Industria Auto Utilaje Grele, Echipamente de Fitness

RON 132.80
Disponibil pentru su pedido

În stoc

Potrivit pentru absorbție de șoc produse, industria de automobile, utilaje grele, echipamente de fitness, echipament electronic, instrument, compresor de aer, diesel generator set, vibrații corp de motor și alte utilajele alimentare.Fabricat de înaltă calitate din cauciuc materiale, ecologic, non-toxic și în condiții de siguranță pentru a utiliza.Super-rezistent la socuri design de structură, rezistență la rupere ≥14 Mpa, rezistență la rupere ≥45 N/mm, forța de tracțiune de 400%, cauciuc duritate toleranță ±3. Import echipamente de producție, tehnologie de producție excelente, control strict de calitate, și de bună calitate a produsului.Anti-imbatranire, rezistenta la caldura, rezistenta la tractiune, rezistenta la uzura.Cauciuc Anti-Vibrații Muntele este potrivit pentru absorbție de șoc produse, industria de automobile, utilaje grele, echipamente de fitness, echipament electronic, instrument, compresor de aer, diesel generator set, vibrații corp de motor și alte puterea de utilaje pentru a proteja activitatea normală a corpului și mediu înconjurător bun.Structură simplă, economic și adecvate, cinci tipuri de fix metode de instalare, ușor de instalat, fiabile de performanță, curat și complet, puternic opțional.Anti-vibrații și efect de reducere a zgomotului este evident.Caracteristici : 1. Anti-imbatranire, rezistenta la caldura, rezistenta la tractiune, rezistenta la uzura.2. Import echipamente de producție, tehnologie de producție excelente, control strict de calitate, și de bună calitate a produsului.3. Fabricat de înaltă calitate din cauciuc materiale, ecologic, non-toxic și în condiții de siguranță pentru a utiliza.4. Super-rezistent la socuri design de structură, rezistență la rupere ≥14 Mpa, rezistență la rupere ≥45 N/mm, forța de tracțiune de 400%, cauciuc duritate toleranță ±3.5. Potrivit pentru absorbție de șoc produse, industria de automobile, utilaje grele, echipamente de fitness, echipament electronic, instrument, compresor de aer, diesel generator set, vibrații corp de motor și alte utilajele alimentare.Caietul de sarcini : Stare : 100% de Brand New Item Nume : Anti-Vibrații din Cauciuc Mount Material : NR, SBR, NBR, CR, EPDM, SIL, PUQuantity : 4 BUC Filet : M8*23 Size : VE30*15, VE30*20, VE30*30, VE30*40 (opțional) Lista de pachete : 4 * Anti-Vibrații din Cauciuc Mount Note : 1. Vă rugăm să permită o ușoară eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiectul real.Vă rugăm să luați cea reală ca standard.

Mai multe detalii

Condition:
100% Brand New
Item Name:
Anti Vibration Rubber Mount
Material:
NR, SBR, NBR, CR, EPDM, SIL, PU
Quantity:
4PCS 
Thread:
M8*23
Size:
VE30*15, VE30*20, VE30*30, VE30*40 (optional) 
Package List:
4 * Anti Vibration Rubber Mount :
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Produse similare din categorie