• Renovado
YLB Ceas Inteligent 2021 Feminin de Fitness Tracker rezistent la apa IP67 L01 apelare Bluetooth Smartwatch Heart Rate Monitor Multi-Modul Sport Ceas pentru Android iOS O (Culoare : O)

YLB Ceas Inteligent 2021 Feminin de Fitness Tracker rezistent la apa IP67 L01 apelare Bluetooth Smartwatch Heart Rate Monitor Multi-Modul

RON 562.04
Disponibil pentru su pedido

În stoc

* 1.19 inch ecran Amoled, complet tactil, rezolutie : 390 * 390. Built-in de 340 m Ah, timpul de lucru este de aproximativ 3 zile, timpul de așteptare este de aproximativ 5 zile. * Dynamic heart rate monitor, monitor de somn, Bluetooth telefon.IP67 rezistent la apă evaluare (a nu se folosi în dușuri și saune.Vapori de apă va deteriora). *Smartphone-uri și SMS-uri de reamintire : apeluri telefonice, Twitter, Facebook, We Chat, etc. va fi trimis la încheietura mâinii display cu vibrații memento-uri. *Mai multe moduri de exercitiu, APLICAȚIA de vizualizare de operațiune pedometru, calorii. *Mai multe funcții : monitor de somn, monitor de ritm cardiac, exercitarea monitor (numărul de pași, caloriile), pedometru, mesaj de sincronizare, memento apel.Suport i OS 10 sau mai mare și Android 5.1 sau mai mare.

Mai multe detalii

Produse similare din categorie