• Renovado
ZHANMAM Cupru Baie Rafturi de Sticlă Suport de Stocare Raft de Perete Montat pe Perete Foraj Duș Caddies Ordonat Rack Negru 0126 (Dimensiune : 60cm)

ZHANMAM Cupru Baie Rafturi de Sticlă Suport de Stocare Raft de Perete Montat pe Perete Foraj Duș Caddies Ordonat Rack Negru 0126 (Dimensiune

RON 87.80
Disponibil pentru su pedido

În stoc

✽ GRELE : baia Noastră duș caddy este realizat de înaltă calitate de cupru, toate din metal solid de construcții, asigurarea calității și longevitate.Acesta este proiectat și construit pentru a dura ani de zile. ✽ SIGURANȚĂ și ROBUSTEȚE : rack este făcut de inalta rezistenta sticla, care este puternic în sarcină, nu este fragil, în condiții de siguranță și de încredere. ✽ UȘOR SĂ DEMONTAȚI : Split de design, ușor de demontat pentru ușor de curățare de zi cu zi. ✽ NEGRU FINISAJ : decoreaza o baie modernă și creează un aspect elegant.Calitatea și siguranța produsului sunt garantate, vă rugăm să fiți siguri de a cumpăra.Specificatii produs : material Produs : copper Product tip : raft, raft de depozitare, suport pentru flori, toc de colț, etc. Aplicabile faptei : baie, debara, camera de zi, gradinita, bucatarie, foarte potrivit pentru depozitare în colțul din baie.Caracteristici : 100% nou de înaltă calitate.Ușor de instalat la orice perete, inclusiv hardware-ul.produse de îngrijire a pielii, cosmetice, ghivece de flori, etc. Întreținere : 1. Utilizați apă curată și ștergeți cu un tampon de bumbac cloth2. Ștergeți ușor cu o cârpă umedă sau sapun sau pasta de dinti, apoi clatiti cu water Note : Acest pachet conține doar acest produs și nu conține elemente decorative legate de fotografie.100% produs de asigurare a calității.Vă rugăm să permiteți-eroare de 1-3cm și o ușoară diferență de culoare, timpul de livrare este de 15-20 de zile.Dacă nu ați primit elementul în termen de 30 de zile, vă rugăm să ne contactați.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Noastre profesionale client service va fi disponibil 24 de ore pe zi.Serviciul clienți este online 24 de ore și servicii post-vânzare este garantat.

Mai multe detalii

Produse similare din categorie