• Renovado
Animale de companie Castron Dublu Cat Castron 15°Înclinare Design Ridicat de Companie Castron cu Ridicat Stand de Alimente pentru animale de Companie și Vas de Apă pentru Pisica Caine Pet Feeder Alimentator Castron (Culoare : Roz)

Animale de companie Castron Dublu Cat Castron 15°Înclinare Design Ridicat de Companie Castron cu Ridicat Stand de Alimente pentru animale

RON 83.60
Disponibil pentru su pedido

În stoc

Dimensiunea este de 27*13.5 cm/10.62*5.31 în.Acesta este conceput cu o înclinare de 15° pentru a crește de bază, astfel încât să se reducă vertebră cervicală de compresie cauzate de scăderea excesivă a capului în cazul în care animalul mănâncă.Castron dublu design : un set de tacamuri poate oferi apă și mâncare pentru câini și pisici în același timp.Separarea design : umanizat design de separare poate curăța componentele una cate una după demontare.Design atractiv arată foarte bine în decor acasă.Numele produsului : animale de Companie Bowlproduct Material : PC+ABSProduct Dimensiune : 27*13.5 cm/10.62*5.31 in Prompt : 1. Vă rugăm să verificați dimensiunea și culoarea inainte de a cumpara.2. Cu excepția pentru animale de Companie Castron se arată în imagine, nu există alte elemente sunt incluse.3. Vă rugăm să rețineți că diferite monitoare poate provoca o ușoară diferență de culoare, vă rugăm să înțelegeți.4. Datorită măsurare manual, o cantitate mică de eroare va apărea.Vă rugăm să consultați produsul real.mulțumesc.5. Magazinul nostru are mai multe stiluri și culori, le puteți verifica în magazinul meu.6. Bine ați venit dumneavoastră de partajare și feedback-ul astfel încât să vă putem oferi produse și servicii mai bune.❤️ Am promisiunea de calitate premium și cele mai bune servicii, dacă nu sunteți complet mulțumit cu achiziția dvs., pur și simplu, să ne anunțați și vă va oferi o Rambursare COMPLETĂ sau Înlocuire.

Mai multe detalii

Produse similare din categorie