• Renovado
Pssopp Ridicat Pisică Câine Castron de Mâncare Dublu Câine Boluri Crescute Detașabil Non Deversare de Companie Alimentator Suport stativ pentru Apa de Alimentare(Rosu)

Pssopp Ridicat Pisică Câine Castron de Mâncare Dublu Câine Boluri Crescute Detașabil Non Deversare de Companie Alimentator Suport stativ

RON 85.38
Disponibil pentru su pedido

În stoc

[Dublu Boluri Design] Funcționa ca o cină completă, un castron pentru apa si una pentru alimentare.Puteți hrăni, de asemenea, două animale de companie în același timp. [ Bol detașabil] bolul este realizat din PP, simplu și frumos.Ele sunt, de asemenea, detașabil, ceea ce face mai ușor pentru tine de a adăuga alimente pentru animale de companie. [Ajuta Câinii să Mănânce în condiții de Siguranță] Acest castron foloseste un lucioasa design de ultimă oră pentru a ajuta câinii să mănânce în condiții de siguranță.Generos de bază previne răsturnarea, și nu poate fi impins sau calcat. [Științifice design] înălțimea de 7 centimetri-i pasă de col uterin coloanei vertebrale.Dreptul de înălțime poate din punct de vedere științific să păstreze animale de companie confortabil în a mânca și de a ajuta animalul crește sănătos. [De mare Capacitate] superioare și inferioare strat dublu de mare capacitate, în partea de jos capacitate mare de stocare, cat food, conserve, Convenabil tonic.Caietul de sarcini : Tip de Element : Hrana pentru animale de Companie Castron Produs Materiale : PP Dimensiune Tavă : Aprox. 35.5x18.5x11.6cm / 14.0x7.3x4.6 Pet Bol Diametru : Aprox. 13cm / 5.1 în Lista de pachete : 2 x Castron Pet 1 x Stratul Superior Febră 1 x Strat Inferior de Relief Notă : vă Rugăm să permiteți-2‑3cm / 0.79‑1.18 în eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

Mai multe detalii

Item Type:
Pet Feeding Bowl
Product Material:
PP
Tray Size:
Approx. 35.5x18.5x11.6cm / 14.0x7.3x4.6in
Pet Bowl Diameter:
Approx. 13cm / 5.1in
Package List:
2 x Pet Bowl :
1 x Upper Layer Fever :
1 x Lower Layer Relief :
Note:
Please allow 2‑3cm / 0.79‑1.18in error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :

Produse similare din categorie