• Renovado
Încuietori de Siguranță pentru copii Sertar de Blocare de Blocare de Siguranță pentru copii Cabinet Frigider Anti-Pinch Mână de Blocare Ușor de Instalare Nu sunt Necesare Unelte Încuietori de Cabinet (de Culoare : Galben, Dimensiuni : 10.64.6 cm)

Încuietori de Siguranță pentru copii Sertar de Blocare de Blocare de Siguranță pentru copii Cabinet Frigider Anti-Pinch Mână de Blocare

RON 103.20
Disponibil pentru su pedido

În stoc

【Încuietori de siguranță pentru copii】 : copilul de blocare de siguranță este de a menține curios copiii mici departe de dulapuri pline cu instrumente periculoase, permițându-vă să aveți pace de spirit în timp ce copiii exploreaza casa ta. 【Materiale de calitate】 : Fabricat din nici toxic ABS materiale care sunt bine de laborator testate.Prietenos pentru copii și animale de companie. 【Ușor de instalat și de a elimina】 : Marginea colț protector este o Instalare ușoară pe orice suprafață plană curată(Nu sunt necesare unelte);Doar stick magnetic cabinet încuietori cu bandă adezivă puternică în locul potrivit pentru mobilier de margine sau de colț. 【Aplicabile faptei】 : Nostru oarba poate fi folosit la frigidere, rebuturi, scaune de toaletă, ușa congelatorului și mai mult.Funcționează pe o suprafață plană sau în jurul valorii de colțuri că ceva s-ar putea lipi pe. 【După-vânzare de servicii】 : produsele Noastre sunt fabrica de vânzări directe, asigurarea calității, magazin plătește o mare atenție la experiența clienților, vom rezolva orice probleme în timp, vă rugăm să ne contactați din timp. ✲ Nostru încuietori de siguranță pentru copii sunt concepute pentru a menține copii curioși departe de cabinete dotate cu instrumente periculoase, astfel încât să puteți simți în largul atunci când copiii exploreaza casa.✲ Nume produs : blocare de Siguranță pentru copii✲ Ambalare : 4 BUC.✲ Dimensiune : 10.6 * 4.6 cm ( 4.17 * 1.81 inch ).✲ Caracteristici de Siguranța noastră Oarba : Fixează Dulapuri, Sertare✲ Sfat : 1. Noi vindem doar încuietori de siguranță pentru copii, și alte elemente sunt elemente de recuzită.2. Datorită fotografiere diferite instrumente, ușoară aberatiile cromatice pot să apară.Aceasta nu este o problemă de calitate, vă rugăm să consultați produsul real!3. Atunci când se măsoară manual, eroarea este de 1-3mm, vă rugăm să consultați produsul real, vă rugăm să înțelegeți.4. Avem multe astfel de produse calde, vă rugăm să faceți clic pentru a intra în magazinul nostru, vă vom spune în stil unic și produse speciale.5. Ne va livra în termen de 1-3 zile lucrătoare, termenul de livrare este de 7-15 zile lucratoare.

Mai multe detalii

Produse similare din categorie