• Renovado
GLJ Shoe rack suport Pantofi Multi-strat Simplu de uz Casnic din Lemn Masiv Shoe Rack de Stocare de Asamblare Moderne Minimalist Praf de Bambus Acasă Raft Stil Retro (de Culoare : B)

GLJ Shoe rack suport Pantofi Multi-strat Simplu de uz Casnic din Lemn Masiv Shoe Rack de Stocare de Asamblare Moderne Minimalist Praf

RON 795.50
Disponibil pentru su pedido

În stoc

Consiliul suprafața este netedă, înaltă temperatură carbonizat, iar lacul de tratament este mai lin.Vintage model sculptură, goale goale, sculptură, mai rafinat.Vintage de metal inel de tragere este fin artizanale și are un farmec.Poliță glisantă pantofi laminat, partea șicane, îngroșat și un design îndrăzneț, mai solid.Sertarele sunt disponibile în două stiluri pentru un plus de confort.Denumire produs : Pantofi rackcolour : O , BStyle : simplu și modern Additional caracteristici : disassembly Furniture structura : cadru structure Material : Bamboo Structural procesul de : bambus si ratan craftprompt : 1. Întreținere : Curățați cu o cârpă moale, umedă.2. Nu impun un puternic atac pe produs pentru a evita deformarea produsului;3. Din cauza monitoare diferite, produsul are o ușoară diferență de culoare, vă rugăm să consultați produsul real.mulțumesc.4. Deoarece produsul este măsurată manual, acolo va fi de 1-3 CM de eroare, vă rugăm să consultați produsul real, vă mulțumesc pentru înțelegere.

Mai multe detalii

Produse similare din categorie