• Renovado
Autocolante de perete pentru camera de zi 3d decor de perete decor Acasă accesorii pentru camera de zi de perete autocolant Rășină păsări decor figurina de arta de perete 3D autocolante Murale de perete decor ( Culoare : Roz 4birds )

Autocolante de perete pentru camera de zi 3d decor de perete decor Acasă accesorii pentru camera de zi de perete autocolant Rășină

RON 134.40
Disponibil pentru su pedido

În stoc

Materiale ecologice, nu se estompeze. ❀Autocolantul este pre-tăiate și pot fi lipite pe orice suprafață în doar câteva minute.Arată-ți creativitatea și talentele artistice, le puteți aranja în funcție de nevoile dumneavoastră; dacă sunteți îngrijorat de faptul că etichetele vor cadă, un uscător de păr va fi o alegere bună.Țara-stil de decor : semne de metal de la ferma sunt potrivite pentru spalatorie, bucatarie, birou si baie.Decorative de intrare, viata frumoasa : stil drăguț combinate cu stil Nordic, oferindu-camera un pic mai mult atmosfera artistică.Sursa de fabrică, marca de aprovizionare directă : amestec de manoperă și arta face atât interne, cât și externe.Bătrânul meșter de fabricație mucegai, selectate de materii prime de înaltă calitate, produs calificat de control de calitate, atent ambalate și transportate.Precizare : 1. Datorită măsurare manual, dimensiunile pot avea o eroare de 1-2 cm.2. Ca lumina de la monitor si camera sunt diferite, o ușoară diferență de culoare pot fi cauzate, în principal, pentru toate tipurile de culori.3. Ca urmare a lungi timpul de transport, ambalajul poate fi deteriorat în timpul transportului (foarte rar sansa).În cazul în care ambalajul este deteriorat, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul.Vă mulțumesc pentru înțelegere.4. Dacă nu ați primit pachetul, dar termenul de livrare se apropie, vă rugăm să ne extindem data de livrare, vă mulțumesc.Va multumim pentru vizita magazinul nostru, bun venit pentru a vizita data viitoare, vă doresc un fericit cumpărături, vă mulțumesc!.

Mai multe detalii

Produse similare din categorie