• Renovado
XINMILI 10 Metri Clasa a, Cristal Stras Lanț Aproape Clar Tunderea Lanț de bordură de Cusut Ambarcațiuni Despre 3300pcs Pietre de 2,5 mm, Mov deschis (Silver Jos)

XINMILI 10 Metri Clasa a, Cristal Stras Lanț Aproape Clar Tunderea Lanț de bordură de Cusut Ambarcațiuni Despre 3300pcs Pietre de 2,5

RON 39.98
Disponibil pentru su pedido

În stoc

♥ CALITATE STRAS LANȚ APROAPE : din sticlă diamant și gheare de aramă, robust și durabil, nu este ușor pentru a obține rugina sau eroziune. ♥ LUCIOS DIVERSE CULORI : Stras Culoare Safir; Culoare Buton - Argint; Strălucitoare și strălucitoare, nu este ușor să se estompeze. ♥ De MĂSURARE : Stras dimensiune aprox. 2.5 mm, Lungime de cca. 10meter/rola. ♥ VERSATIL : Potrivit pentru diferite situații, cum ar fi decorare petrecere de nunta, voal de mireasa, costume, articole de îmbrăcăminte, decor tort, lumanari, vaze și telefon. ♥ UȘOR De UTILIZAT : pietre sunt legate printr-o rețea mesh, care poate fi ușor de tăiat cu foarfeca, puteți să-l taie la lungimea dorită, ușor și convenabil.Dimensiuni : 2.5 mm, 3mm, 4mm XINMILI 10 Metri de Cristal Stras Lanț Aproape Clar Tunderea Lanț de bordură de Cusut Ambarcațiunile de aproximativ 2,5 mm 3300pcs Pietre de CALITATE STRAS LANȚ APROAPE : din sticlă diamant și gheare de aramă, robust și durabil, nu este ușor pentru a obține rugina sau eroziune LUCIOS DIVERSE CULORI : Stras Culoare Safir; Culoare Buton - Argint; Strălucitoare și strălucitoare, nu este ușor să se estompeze MĂSURARE : Stras dimensiune aprox. 2.5 mm, 3mm, 4mm Lungime aprox. 10 metri/rola VERSATIL : Potrivit pentru diferite situații, cum ar fi decorare petrecere de nunta, voal de mireasa, costume, articole de îmbrăcăminte, decor tort, lumanari, vaze și telefon UȘOR De UTILIZAT : pietre sunt legate printr-o rețea mesh, care poate fi ușor de tăiat cu foarfeca, puteți să-l taie la lungimea dorită, ușor și convenabil.

Mai multe detalii

Produse similare din categorie