• Renovado
Apa Carafă Mare capacitate Apă Rece Ulcior cu Robinet de Sticlă Borosilicată Mare Ceainic cu Bază De Suc, Limonada, Bauturi(101.4 Oz) Ceai Ulcior (Culoare : O)

Apa Carafă Mare capacitate Apă Rece Ulcior cu Robinet de Sticlă Borosilicată Mare Ceainic cu Bază De Suc, Limonada, Bauturi(101.4 Oz)

RON 295.48
Disponibil pentru su pedido

În stoc

★Reziste la o temperatură de la 0 la 300 ° c, se pot organiza fie în apă cu gheață sau apă caldă, care este mult mai sigure și mai sănătoase decât cele de plastic ulcior. ★Top de ceainic este conceput cu un multi-funcție supapa de aerisire pentru a reduce praf și gaze de eșapament. ★Mare calibru design, gura poate este rotund și nu-ți rănesc mâinile, și este convenabil pentru a pune ingredientele și curat. ★Perfect pentru apă, gheață, ceai, suc, sucuri, cafea cu gheata, infuzat apele, limonadă și mai mult. ★Baza este creativ conceput din otel inoxidabil, cu capacitate portanta puternic, roman formă, puternic și durabil.Un element perfect pentru divertisment și donațiile.Nume : Kettle Material : sticla + inox steel Capacity : 3000ml (101.4 oz)1. Vă rugăm să verificați dimensiunea inainte de a cumpara.Datorită măsurare manual, va exista o eroare de aproximativ 0-1 cm, vă rugăm să understand2. Nu există alte elemente, cu excepția produsul in fotografie3. Vă rugăm să rețineți că, din cauza monitoare diferite, pot exista mici diferențe de culoare, vă rugăm să înțelegeți.4. Datele de mai sus este numai pentru referință.Dimensiunea este măsurată manual.Fiecare variabilă poate fi diferit.Vă rugăm să consultați produsul real.multumesc.5. Dacă găsiți orice probleme cu produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail, vom rezolva problema cât mai curând posibil.6. Bine ați venit dumneavoastră de partajare și feedback-ul astfel încât să vă putem oferi produse și servicii mai bune.

Mai multe detalii

Produse similare din categorie