• Renovado
Transparent Ant Ornamentale Cutie Usor de instalat Jucărie Ant Formicarium Display Ornamentale Cutie Acrilic Transparent Ant pentru Învățământ(Galben cuib)

Transparent Ant Ornamentale Cutie Usor de instalat Jucărie Ant Formicarium Display Ornamentale Cutie Acrilic Transparent Ant pentru

RON 100.40
Disponibil pentru su pedido

În stoc

Acesta va fi un cadou frumos pentru prietena ta și copilul care sunt interesați în a insectelor de hrănire.Ușor și compact, oferă furnici confort paradis.Convenabil pentru a instala, a film de la suprafață, vă rugăm să rupe filmul atunci când instalarea.Amuzant a procesului de asamblare, puteți învăța o mulțime și de a exercita mâinile tale.Cu turnul de apă, de hidratare, poate fi folosit pentru mai multe zile, fără adăugarea de apă, ușor de utilizat.Caracteristică : 1. Ușor și compact, oferă furnici confort paradis.2. Cu turnul de apă, de hidratare, poate fi folosit pentru mai multe zile, fără adăugarea de apă, ușor de utilizat.3. Convenabil pentru a instala, a film de la suprafață, vă rugăm să rupe filmul atunci când instalarea.4. Amuzant a procesului de asamblare, puteți învăța o mulțime și de a exercita mâinile tale.5. Acesta va fi un cadou frumos pentru prietena ta și copilul care sunt interesați în a insectelor de hrănire.6. Aspectul frumos, robust și durabil.Caietul de sarcini : tip de Element : Ant Reproducere Box Condition : 100% de brand new Material : acrylic Weight : Aprox. 43g Optional Culoare : transparent, galben, blue Size(lungime x latime x inaltime) : Aprox. 14x2.2x7.5cm/5.5x0.9x3in Thickness : Aprox. 1,5 cm/0.6 in Package Lista : 1 x Ant Reproducere Cutiei 1 x Dropper1 x Clamp1 x flacon de Sticlă.

Mai multe detalii

Produse similare din categorie