• Renovado
xiaolajiao fără Fir Bluetooth Boxe de Depozitare Sac de Caz pentru Jbl Flip5, rezistent la apa Portabil Hard Caz de Călătorie pentru JBL Flip-5 cu Curea de Mână și Carabină Design (Caz Numai)

xiaolajiao fără Fir Bluetooth Boxe de Depozitare Sac de Caz pentru Jbl Flip5, rezistent la apa Portabil Hard Caz de Călătorie pentru

RON 27.98
Disponibil pentru su pedido

În stoc

★ Sac de depozitare este adaptat pentru JBL Flip5 este perfect compatibil. ★ Flanel moale din interior poate proteja eficient organismul de zgârieturi în sac, și de a proteja dumneavoastră preferat de echipamente de coliziune urme de lovituri și zgârieturi. ★ Acolo sunt anti-șoc val pete în sac, anti-șoc și anti-drop, care pot proteja mai bine dragostea ta mașină. ★ Rezistent la uzura, murdarie, rezistent, rezistent la șocuri și anti-drop.Mașină reală deschide mucegai și se potrivește corpului. ★ De înaltă calitate material de fibra de carbon, negru rece, de înaltă calitate, hardware, accesorii, curea de mână și carabină design, ușor de transportat.rezistent la uzura, murdarie, rezistent, rezistent la șocuri și fixați-dovada și rezistent la apă.

Mai multe detalii

Produse similare din categorie