• Renovado
753 Copii Căști Bluetooth, Copii fără Fir Căști cu Microfon,Seif 85DB Volum Limitat,pline de culoare RGB Lumini de Copii Căști Over-Ear,Bluetooth 5.0 Pliabil & Reglabil(Roz)

753 Copii Căști Bluetooth, Copii fără Fir Căști cu Microfon,Seif 85DB Volum Limitat,pline de culoare RGB Lumini de Copii Căști Over-Ear,Bluetooth

RON 55.78
Disponibil pentru su pedido

În stoc

【Unic de Design】 : pentru Copii căști sunt unice în design, frumos ambalate și dotate cu RGB lumini orbitoare.Realizate din materiale premium.Căștile sunt foarte durabil și confortabil pentru copii de a purta.Ele sunt foarte potrivite ca ziua de nastere, ziua copilului, și cadouri de Crăciun. 【2 Moduri】 : BT06 C copii căști poate comuta volumul limită de nivel pentru a proteja auzul.Apăsați butonul M pentru a porni setul cu cască la modul de copil (85d B volume limit).Wireless căști aduce un touch confortabil, astfel încât copiii pot folosi în condiții de siguranță în mașină, în avion, și la domiciliu. 【Construit În Microfon】 : BT06 C setul cu cască Bluetooth poate rapid și stabil conecta cu dispozitivele Bluetooth (cum ar fi pentru IOS telefon, tabletă, PC, TV) în termen de 20 de metri.Construit în microfon pentru hands free apel, puteți răspunde la apel apăsând butonul de pe partea de căști. 【3.5 mm Audio Jack】 : setul Cu cască susține, de asemenea, un standard de 3,5 mm jack pentru căști, inclusiv pentru IOS Telefon, pentru smartphone-uri Android, tablete, etc. Un cablu audio de 3,5 mm este furnizat în pachetul gratuit, care poate fi folosit atunci când a construit în baterie este epuizat sub wireless condiții de lucru. 【Pliabil si Reglabil】 : flexibile banda poate fi ajustat și se întinse pentru a se adapta la diferite dimensiuni.Moale căști aduce o ascultare confortabilă experiență.Chiar dacă este purtat pentru o lungă perioadă de timp, acesta nu va avea efecte negative.Pliabil bentita economisește spațiu și este convenabil pentru călătorie.Cum să Utilizați : Putere și conectarea la Bluetooth "BT06 C" pentru a utiliza, vă rugăm să consultați manual detaliat pentru detalii caietul de sarcini : Tip de Element : Copii cu Cască Bluetooth Model : BT06 C Material : ABS Funcția : RGB Iluminat, bluetooth 5.0, Aux in Modul de Redare, Modul de Copil, etc.Bluetooth Versiune : 5.0 Rază Efectivă : Aprox. 20m/65ft Frecventa de Lucru : 2.402-2.480 GHz caietul de sarcini Baterie : Built 400m Ah Baterie cu Litiu (Incluse) Tensiunea de Încărcare : 5 V 1 A Timp de Incarcare : Aproximativ 2 Ore Rezistenta de Timp : RGB Iluminat pentru Aproximativ 8 Ore , RGB pe timp de Aproximativ 12 Ore domeniul de Aplicare : Potrivit pentru Copii de Învățare, Lecții On-line, Asculta Melodii, Divertisment, etc. Lista de pachete : 1 x setul cu Cască Bluetooth 1 x Linie de Date 1 x 3.5 mm Cablu Audio 1 x Manual de utilizare .

Mai multe detalii

Item Type:
Children's Bluetooth Headset
Model:
BT06C
Material:
ABS
Function:
RGB Lighting, bluetooth 5.0, Aux in Play Mode, Child Mode, etc.
Bluetooth Version:
5.0
Effective Range:
Approx. 20m/65ft
Working Frequency:
2.402-2.480GHz
Battery Specification:
Built in 400mAh Lithium Battery (Included)
Charging Voltage:
5V 1A
Charging Time:
About 2 Hours
Endurance Time:
RGB Lighting for About 8 Hours , RGB off for About 12 Hours
Scope of Application:
Suitable for Children's Learning, Online Lessons, Listening to Songs, Entertainment, etc.
Package List:
1 x Bluetooth Headset :
1 x Data Line :
1 x 3.5mm Audio Cable :
1 x Manual  :

Produse similare din categorie