• Renovado
Wireless Restaurant Pager, BYHUBYENG Chelner Pager cu 2 rezistent la apa Butoane de Apel 1 Restaurant Încheietura Ceas Wireless Ceas de Pager pentru Chelneriță Food Court Camion Cafe Shop (B-BB-2)

Wireless Restaurant Pager, BYHUBYENG Chelner Pager cu 2 rezistent la apa Butoane de Apel 1 Restaurant Încheietura Ceas Wireless Ceas

RON 149.98
Disponibil pentru su pedido

În stoc

【Masiv Capacitatea】Wireless sistem pager pentru restaurant poate lucra cu capacitate mare de 200pcs butoane de apel de la 001-ZZZ.Compatibil cu BYHUBYENG butoane de apel numai!Sprijin pentru a copia date de la un alertă pager la altul.(Pentru potrivire cu ușurință numărul). 【Multi-Funcție de Paging System】Full-rezistent la apa încheietura mâinii pager : IPX67; Memento metoda : VIBRAȚII TĂCUT de Conversie de 3 limbi : engleză/Japoneză/Chineză. 【Rază lungă Primirea distanță de până la 100m (depinde practic de mediul de utilizare); Distanța poate fi extinsă de către BYHUBYENG repetoare. 【Mare succes în diverse locuri】Reduce costurile forței de muncă și îmbunătățirea calității serviciilor : asistenta sistemul de alertă potrivit pentru spitale,clinici,case de îngrijire medicală; wireless restaurant pager sistem pentru cafenele,restaurante,bănci, locuri de parcare, etc. 【A Garanta siguranța】Reîncărcabilă încheietura mâinii receptor cu curea moale : durabil și confortabil de purtat.Butoane de apel 1*Cablu USB; 2*Butoane de Apel; 1*limba engleză Manual NOTICE : Timp de Transport maritim(Îndeplinite de către BYHUBYENG) : in Jur de 4-8 zile lucratoare.Încărcare încheietura mâinii pager în primul rând, vă rog, atunci când primiți wireless sistem pager!.

Mai multe detalii

Produse similare din categorie