• Renovado
Bec LED G4 JC Tip Bază Bi-Pin Becuri De 1,5 W AC/DC 12V Alb Cald 3000K 10W T3 Halogen Bulb de Înlocuire în Cadrul Cabinetului Puck Lumina, Candelabru, RV, Peisaj de Iluminat (12 bucăți)

Bec LED G4 JC Tip Bază Bi-Pin Becuri De 1,5 W AC/DC 12V Alb Cald 3000K 10W T3 Halogen Bulb de Înlocuire în Cadrul Cabinetului Puck

RON 25.98
Disponibil pentru su pedido

În stoc

✔ Economie De Energie.G4 becuri cu LED-uri este de doar 1,5 W, dar poate ajunge până la 130 de lumeni luminozitate, Ei cea mai buna alegere pentru a înlocui tradiționale 10 W bec cu halogen pentru a salva pe factura de curent. ✔ Lungă Durată.Echipat cu îmbunătățirea LED Chips-uri și componente electronice în comparație cu produsele concurente, durată Lungă de viață de până la 30.000 de ore, economisind costurile de întreținere pe schimbarea becurilor frecvent. ✔ Plăcut Alb Cald + "0" Efectul De Orbire.Confortabil lumină caldă, 85+CRI, prezente adevărat și culori naturale.Actualizat IC preveni reduce orbire dure, ochi-friendly, toate pentru o lumină mai bună experiență. ✔Ușor De Înlocuire.Standardul G4 bi pin de bază, ușor de a înlocui tradiționale jc becuri cu halogen, plug and play, înlocuitorul perfect pentru comune G4 bec. 1. Acest bec folosit DOAR pentru AC/DC12 volți iluminat aparat, vă rugăm să dont folosit pentru 120 sau 220 de volți. 2. Non-reglabile, vă rugăm să nu utilizați-le cu dimmer, sau becuri va pâlpâi sau face zgomot. 3.G4 cu 2 Pini, Bi-Pin cu 4mm pini.Vă rugăm să verificați dimensiunile cu atenție înainte de cumpărare.Material : non-toxic silicon.Dimensiune (Φx H) : 0.39*1.42 inch.Pachet : 12x G4 1.5 W becuri cu led-uri.Ideal pentru iluminat peisaj, gazon lumini, puck lumini, în cadrul cabinetului de iluminat, sub tejghea lumini, lampa de birou, posta lumini, iluminat încastrate, RULOTA, Rulote, Bărci, Iahturi, etc.

Mai multe detalii

Produse similare din categorie