• Renovado
TNWZC Lungi Unghii False de Lux Apăsați Pe Unghii, Stiletto Apăsați pe Unghii Lungi Sicriu Apăsați pe Unghii, lipite pe Unghii pentru Femei Unghiile Acrilice Apăsați pe 1 Pachet (24 Buc)

TNWZC Lungi Unghii False de Lux Apăsați Pe Unghii, Stiletto Apăsați pe Unghii Lungi Sicriu Apăsați pe Unghii, lipite pe Unghii pentru

RON 9.98
Disponibil pentru su pedido

În stoc

★【Înaltă Calitate, Unghii False】Fi făcut de premium material ABS de calitate, non-toxice, tasteles, inofensiv și ecologic.Aceste apăsați pe unghii sunt confortabile, durabile si respirabil, să nu vă faceți griji atunci când se utilizează. ★【1 Pachet Unghii Artificiale】24 buc unghii false într-un singur pachet, include trei modele diferite și tipuri de dimensiuni diferite.Puteți alege cea mai potrivită dimensiune și stil vă place pentru unghiile tale, pentru a face unghiile proaspăt, modă și creativ. ★【Lung Diamond Nails】unghii Lungi și în formă de diamant, da aceste stick-ul pe unghii o arata excelent si simt de lux.Dacă luați o fotografie sau o întâlnire cu prietenii, aceste apăsați lung pe unghiile sunt cea mai buna alegere. ★【Ușor să se Aplice】pachetul vine cu o pilă de unghii, un băț mic și 24 de gel de autocolante.Puteți depune, tapiterie, instalați și elimina aceste unghii lungi cu ușurință și convenabil.Cumpara-l, vă va oferi cea mai bună experiență folosind. ★【Cereri Multiple】Aceste unghii false sunt potrivite nu numai pentru unghii salon și acasă, dar, de asemenea, perfect pentru viața de zi cu zi, petreceri, nunta, și, datând de.Ele sunt, de asemenea, un cadou minunat pentru familia ta, prietenii si iubitul.

Mai multe detalii

Produse similare din categorie