• Renovado
Mașină de etanșare 140W Plastic de Izolare Termică de Lux Vid Singur Sigiliu de Consum Comerciale Externe cu Rezervor de Stocare Lichid American Standard de Aur.

Mașină de etanșare 140W Plastic de Izolare Termică de Lux Vid Singur Sigiliu de Consum Comerciale Externe cu Rezervor de Stocare Lichid

RON 166.00
Disponibil pentru su pedido

În stoc

Extern rezervor de apă : nu este nevoie să vă faceți griji despre umede produse/ulei de supt curat, ușor de curățat, vid de blocare pentru a asigura prospețime și de înaltă performanță de pompare.Mai multe pachete pot fi sigilate în același timp : trei-nivel control precis al temperaturii, manual cu funcție de memorie, reglaj manual, pentru a îmbunătăți eficiența.Lărgirea de evacuare a aerului : lărgirea canalului de apa, folosind 30cm încălzire lungime de sârmă, în comparație cu 25cm lungime de pe piață, se pot întâlni de etanșare are nevoie de mai multă mâncare.Recent modernizate vortex rezervorului de vid : reduce pierderea de putere de aspirare, crește foarte mult puterea de aspirare (modul automat de presiune este de aproximativ 72k Pa, modul manual de presiune este de aproximativ 88k Pa).Mut design : basul și cu zgomot redus, tehnologie, zgomotul este mai puțin mult de 60db.Utilizarea guide①Wide etanșare latime de 3mm pentru a reduce posibilitatea de aer leakage②Wide camera de vid, ușor de utilizat, utilizarea de spațiu : 36.5 mmautomatic / manual : ① modul Automat : la pomparea de etanșare, o cheie de completion② modul Manual : o mai mare putere de aspirare, potrivite pentru mai multe ingredients There este o funcție de memorie în modul manual, și de etanșare este completat în conformitate cu premisa de setarea parametrilor pentru prima dată, și a doua oară, trebuie doar să apăsați pe butonul start pentru a comunicat primul parametru pentru etanșare cu vid, care este convenabil, rapid și fără griji.caietul de sarcini : 1. Etanșare lungime : 11.81" / 30cm2. Alimentare : 110 V/50 Hz3. Putere : 140 W4. Potrivit pentru : PE/PP bags5. Pulsul de etanșare : putere saving6. Circuit electronic de precizie de control7. Maximă de etanșare grosimea : 3mm8. Vid timp : 15-20s9. Culoare : golden10. Dimensiuni : (13.78 x 5.51 x 1.97)" / (35 x 14 x 5)cm (L x W x H)11. Greutate : 42.33 oz / 1.2 KG12. Plug tip : American standard13. Material : plastic pachetul include : 1 x etanșare machine1 x manual de instrucțiuni.

Mai multe detalii

Produse similare din categorie