• Renovado
Lustruire Perie, De Înaltă Eficiență Funcțională Brile Disc, De Înaltă Tenacitate Mare Perfornce De Slefuire De Lustruire Remng Ru Debavurare(Alb)

Lustruire Perie, De Înaltă Eficiență Funcțională Brile Disc, De Înaltă Tenacitate Mare Perfornce De Slefuire De Lustruire Remng Ru

RON 57.98
Disponibil pentru su pedido

În stoc

50#, 80# grit pentru lustruire de metal greu, 120# grit pentru lustruire de aluminiu.Potrivit pentru metal finisaje fine, curățare, lustruire, slefuire, debavurare, îndepărtarea ruginii și zgârieturi. 1/4 inch shank se potrivește cel mai de masini de gaurit electrice.Fabricat din cauciuc și emery material, aceste peri discuri sunt uzură și durabil.Ușor de instalat și de folosit, convenabil si rapid.Caracteristică : 1. Fabricat din cauciuc și emery material, aceste peri discuri sunt uzură și durabil.2. Potrivit pentru metal finisaje fine, curățare, lustruire, slefuire, debavurare, îndepărtarea ruginii și zgârieturi.3. 50#, 80# grit pentru lustruire de metal greu, 120# grit pentru lustruire de aluminiu.4. 1/4 inch shank se potrivește cel mai de masini de gaurit electrice.5. Ușor de instalat și de folosit, convenabil si rapid.Spec : Tip de Element : Peri Disc Material : Emery + Rubber Outer Diametru : 50mm/2in Abrasive : Emery Application Domeniul : Electric drill Emery Culoare și Pietriș : Verde 50#, Galben 80#, Alb 120# (Opțional) Lista de pachete : 1 x Peri Disc1 x Bielei.

Mai multe detalii

Produse similare din categorie