• Renovado
Placemats,Placemats pentru Masa,Rezistente la Căldură, Placemats, Rezistent la pete Lavabile PVC fețe de Masă,Masă de Bucătărie rogojini (4, Lenjerie de pat)

Placemats,Placemats pentru Masa,Rezistente la Căldură, Placemats, Rezistent la pete Lavabile PVC fețe de Masă,Masă de Bucătărie rogojini

RON 19.76
Disponibil pentru su pedido

În stoc

Vinil ;Dimensiune : 11.8" x 17.1"/30cm x 45cm; Pakage incluse : 4buc placemats.Completarea perfectă pentru masa de seara,elegant frumos placemats pentru a adăuga mai multă distracție la masa din bucătărie.Eco-Friendly, Accesorii de Bucatarie,Fabricat de înaltă calitate și ecologice din PVC, Foarte rezistent, usor de curatat.Non-fading.Poate evita zgarieturi;nu se ocupă cu lichid.UȘOR de curățat, poate roll-up pentru a stoca departe,placmats poate fi flatened când pune de a utiliza. · Material : 70% PVC+30% Poliester. · Aceste placemats sunt tesute din PVC fibre, astfel încât acestea NU sunt etanșe și NU în totalitate spill-proof mat. · Rezistente la căldură și rezistent : cea Mai mare căldură-rezistente la temperatura se poate ridica la 150°F, care este de 65℃, vă rugăm să NU utilizați-l depășească temperatura. · Durabil,gratuit, îndoire,tăiere gratuit,forta de tragere non-deformare.Dimensiune : 12" x 18"(45 x 30 cm). · Ornamentele conceput pentru a proteja masa nu zgâriat.Ele pot fi folosite atât în interiorul cât și din partea camerei.Dar vă rog să observați că prea joasă sau înaltă temperatură pot afecta durata de viață a produsului. · Vă rugăm mână spală pe șervețele, Utilizați o cârpă umedă pentru a șterge, nu-și spală în mașină sau de a folosi bile de Oțel sau ceva foarte greu să se spele.

Mai multe detalii

Produse similare din categorie