• Renovado
HELIn Coapsei Master-Exercițiu de Gimnastică Acasă Yoga Sport Slăbire Organism de Formare Modelarea Toate într-Un singur Antrenor pentru Acasă cu Yoga Inel de Puterea de Formare Picior Masini Coapsei (Culoare : Mov)

HELIn Coapsei Master-Exercițiu de Gimnastică Acasă Yoga Sport Slăbire Organism de Formare Modelarea Toate într-Un singur Antrenor pentru

RON 197.20
Disponibil pentru su pedido

În stoc

Spumă de protecție mâner, partea exterioară a Coapsei Master la 30 mm, pentru aderență confort, sudoare de absorbție de performanță este puternic, crește frecare, crește nivelul de securitate.Gros arc de oțel, de înaltă densitate arc de oțel nu este deformat, astfel încât poate rezista mai mult in greutate, robust și durabil, rezistent la murdară și toamna.Design Compact : Lumina și portabil,ușor de utilizat și ușor pentru a stoca; S forma de design, bună elasticitate, rezistență puternică, utilizarea pe termen lung a pot picioare subțiri și de reducere a grăsimii de pe coapse.Aplicații : puteți să-l utilizați la sala de sport de acasă, la birou și în orice loc doriți să-și exercite.Corp subțire, de mărire a sânilor, picioare frumoase, plastic, fese, spate frumos, cu un pas în loc.Puteți să-l dea la fratele tău, soțul tău, tatăl tău, prietenul, colegul, prietenul tău, iubitorii de dumneavoastră.Caietul de sarcini : Material : Nou material PVC + spuma + îngroșat oțel spring Size : 25cm x 12.5 cm greutate : 320g Comfortable formare la home This este modul perfect de a realiza visul tău, fără a intra supraaglomerate gimnaziu.Te poți antrena cu ușurință la domiciliu sau oriunde.Exercitii brate si piept : ① Apucați mânerul a coapsei toner cu o mână și țineți-l în fața ta.Puteți sta sau în picioare.② Asigurați-vă că tonerul este plasat corect, atunci când împinge în, astfel încât jumătate din "V" este impins la piept, în loc de interior.③ Împingeți mânerul împreună în timp ce permițându-cot să se deplaseze lateral.④ Complet de la 15 la 20 de repetari.Acest exercițiu va viza muschii pieptului.Coapsa exercițiu : ① Intins pe saltea.② Picioarele ar trebui să fie plat pe podea, și apoi îndoiți genunchiul la aproximativ 45 de grade.③ Loc coapsei toner între coapse.Loc de toner pe coapsă, astfel încât se pare ca un inversat "V" shape④ Strângeți coapse împreună.Chiar dacă tonerul pe coapsă se misca cativa cm, se poate acționa în continuare pe muschii coapsei.⑤As timpul trece, atunci când se utilizează acest dispozitiv, vă rugăm să crească forța de stoarcere pentru a face coapsa toner înaintăm mai mult.⑥ Complet de la 15 la 20 de repetari.Efectua lent repetarea sau pauză în partea de sus a mișcării de comprimare în timpul fiecare repetiție.crește puterea.prompt : Când primiți ambalate articol, vă rugăm să îl deschideți cu atenție pentru a preveni de la a deveni o săgeată.de servicii pentru clienți : Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vă vom contacta cât mai curând posibil ~de Ambalare : 1 x Coapsei Master1 x Yoga inel.

Mai multe detalii

Material:
New PVC material + foam + thickened steel spring
Size:
25cm ×12.5cm
Weight:
320g
Comfortable training at home :
This is the perfect way to realize your dream without entering the overcrowded gymnasium. :
You can easily train at home or anywhere. :
Exercise arms and chest:
① Grasp the handle of the thigh toner with your hand and hold it in front of you. You can sit or stand. :
② Make sure that the toner is placed correctly when pushing in, so that the half of the “V” is pushed out to your chest instead of inward. :
③ Push the handle together while allowing the elbow to move sideways. :
④ Complete 15 to 20 repetitions. This exercise will target your chest muscles. :
Thigh exercise:
① Lying on the mat. :
②The feet should be flat on the floor, and then bend the knee to about 45 degrees. :
③ Place the thigh toner between the inner thighs. Place the toner on the thigh so that it looks like an inverted V shape :
④ Squeeze the thighs together. Even if the toner on the thigh moves a few inches, it can still act on the thigh muscles. :
⑤As time goes by, when using this device, please increase the squeezing force to make the thigh toner move inward more. :
⑥ Complete 15 to 20 repetitions. Perform a slow repetition or pause at the top of the compression movement during each repetition. increase strength. :
prompt:
When you receive the packaged item, please open it carefully to prevent it from becoming a dart. :
customer service:
If you have any questions, please feel free to contact us, we will contact you as soon as possible ~ :
Packing:
1 x Thigh Master :
1 x Yoga ring :

Produse similare din categorie