• Renovado
Domnisoara pe Drum Invitații Copil de Dus pentru Fete, Set de 25 de Umplere-in Stil Carduri si Plicuri. Gărgăriță Tema cu Flori Albe si Roz, Fluturi si Inimioare.

Domnisoara pe Drum Invitații Copil de Dus pentru Fete, Set de 25 de Umplere-in Stil Carduri si Plicuri. Gărgăriță Tema cu Flori Albe

RON 29.96
Disponibil pentru su pedido

În stoc

SPECIAL PENTRU TINE SI INVITATII tai : Primesc o invitație de hârtie în e-mail o face mult mai speciala pentru invitatii dumneavoastra decat digital invită.Aceste blank invitații de a menține costurile mult mai mici decât invitații personalizate, păstrând în același timp farmecul și tradiția de hârtie invită.UNIC, DESIGN EXCLUSIV : Hip, Hip, Ura!O domnișoară este pe drum!Acest design original, este perfect pentru sărbători mama-a-fi.CARDUL PREMIUM STOC : invitatiile Noastre sunt imprimate pe de înaltă calitate, premium, grele cartele.Folosi orice pen-ul de alegerea ta, fără griji despre pete de cerneală.ECONOMIC : Set de 25 de 4.25 x 6 invitatii cu alb A6 plicuri - aceste prime invitații sunt dovada că nu trebuie să-și petreacă o mulțime de bani pentru înaltă calitate, excelent realizate produsele. 100% BANII ÎNAPOI de GARANTARE : Dacă nu ești complet mulțumit cu invitații dumneavoastră, Koko Paper Co cu bucurie va returna banii, fără întrebări.De ce să Alegeți Koko Hârtie Co ♥ Unic, Original, Unul-de-un-un Fel de Modele, Perfecte pentru Celebrarea domnisoara pe Drum~ ♥ Proiectat și a Făcut cu Dragoste în statele UNITE ale americii. ♥ Premium, Grele cartele îl Face Ușor de a Scrie Fără Nici Pete de Cerneală. ♥ Scrie În Invitații care sunt Utilizabile pentru mai Multe Evenimente. ♥ Plicuri albe sunt Întotdeauna Incluse. ♥ Satisfactia dumneavoastra este Garantata.Dacă Nu sunteți Complet Mulțumit cu Achiziția Dvs., Va stam cu placere Emite un No-Hassle Rambursare Completă.

Mai multe detalii

Produse similare din categorie