• Renovado
Mai bogat-R Bluetooth ochelari de Soare Ochelari, Bluetooth 5.0 USB Smart Ochelari Polarizati de Muzică fără Fir Apel în Cască ochelari de Soare, ochelari de Soare Sport în aer liber Căști Stereo(Gri)

Mai bogat-R Bluetooth ochelari de Soare Ochelari, Bluetooth 5.0 USB Smart Ochelari Polarizati de Muzică fără Fir Apel în Cască ochelari

RON 128.58
Disponibil pentru su pedido

În stoc

Ochelari polarizati, în mod eficient protejează ochii, de încredere și practic.Ochelari multifunctionale, sprijin pentru apeluri de voce și de a asculta muzică.Ușor și portabil, confortabil de purtat, aducând mare, folosind experiența.Perfect pentru conducere și de lucru, aspectul simplu, satisface nevoile dumneavoastra.Există două culori pentru tine de a alege de la, întâlnirea cu preferințe diferite.Caracteristică : 1. Ochelari polarizati, în mod eficient protejează ochii, de încredere și practic. 2. Ochelari multifunctionale, sprijin pentru apeluri de voce și de a asculta muzică. 3. Ușor și portabil, confortabil de purtat, aducând mare, folosind experiența. 4. Perfect pentru conducere și de lucru, aspectul simplu, satisface nevoile dumneavoastra. 5. Există două culori pentru tine de a alege de la, întâlnirea cu preferințe diferite.Caietul de sarcini : Tip de Element : Ochelari Inteligente Stare : 100% de brand nou de Culoare : Negru, Gri (opțional) Bluetooth Chipset Furnizor : Pentru BEKEN Chipset : BK3266 Capacitate Baterie : 90m Ah Metoda de Încărcare : USB rezistent la apa : IP64 Timp de Încărcare : Aproximativ 1 oră Rezistenta de Timp : de Așteptare pentru aproximativ 7 zile, redare continuă timp de aproximativ 4h, și continuă să vorbească timp de aproximativ 5h Produsului Limba : Chineză, engleză Aspectul Material : Cadru/Braț : Polimer TR90 PA material, Picior : TPU Lista de pachete : 1 x Ochelari Inteligente 1 x Cablu de Încărcare 1 x Manual de Utilizare 2 x Perechi de Ochelari Picioare.

Mai multe detalii

Item Type:
Smart Glasses
Condition:
100% brand new
Color:
Black, Grey (optional)
Bluetooth Chipset Supplier:
For BEKEN
Chipset:
BK3266
Battery Capacity:
90mAh
Charging Method:
USB
Waterproof:
IP64
Charging Time:
About 1 hour
Endurance Time:
Standby for about 7 days, continuous play time for about 4h, and continuous talk time for about 5h
Product Language:
Chinese, English
Appearance Material:
Frame/Arm
Package List:
1 x Smart Glasses :
1 x Charging Cable :
1 x User Manual :
2 x Pairs of Glasses Legs :

Produse similare din categorie