• Renovado
Focushop 6 Stiluri de 12 Seturi Nailless Metalice demontabile Butonul Înlocuire Nu de Cusut Butonul Repair Kit Combo Fir de Nituri și Șurubelnițe pentru Blugi, Pantaloni, Jachete (Argintiu)

Focushop 6 Stiluri de 12 Seturi Nailless Metalice demontabile Butonul Înlocuire Nu de Cusut Butonul Repair Kit Combo Fir de Nituri

RON 9.98
Disponibil pentru su pedido

În stoc

【】 Element din metal, durabil și rezistent la coroziune, nailless nituri filetate, ușor de demontat și reutilizabile.Este perfect pentru depășirea problema ori de câte ori te simți nou cumparat pantaloni obtinerea mai mici sau mai mari. 【Instala cu ușurință】 mai Noi upgrade nailless filetate design, ai nevoie doar de o șurubelniță (cadou gratuit în nostru de plastic cutie de depozitare) pentru a instala rapid și ușor aceste butoane. 【Înlocuitor excelent】 înlocuirea butoane instant spațiu suplimentar atunci când pantalonii marimea este prea strans, sau reduce dimensiunea taliei când tâmplar pantalonii sunt prea largi.Este, de asemenea, un excelent înlocuitor pentru lipsă buton. 【Gamă largă de Aplicabilitate】 Nostru de înlocuire butoanele au 3 culori-bronz, argint și culoarea mixt, 6 stiluri de 12 seturi pe o culoare, poate fi folosit în blugi, pantaloni casual, jachete din denim, pantaloni de catifea, rupt blugi skinny, și chiar pantaloni de maternitate. 【Pachet】Include 6 stiluri 12sets butonul de caps, 12 seturi filet nituri, 1 x surubelnita, 1 bucata buton capac și 1 bucată nit de potrivire pentru fiecare set, cu o casetă de depozitare din plastic pentru organizație.

Mai multe detalii

Produse similare din categorie