• Renovado
DECORAPORT 28 Inch Slim Lux Lumina de Culoare de Aur Cadru Rotund cu LED Oglinda de la Baie cu Oglinda cu Buton Tactil, Anti Ceata, Estompat, Vertical Montare (D-D902-2828)

DECORAPORT 28 Inch Slim Lux Lumina de Culoare de Aur Cadru Rotund cu LED Oglinda de la Baie cu Oglinda cu Buton Tactil, Anti Ceata,

RON 498.00
Disponibil pentru su pedido

În stoc

【Super Clar】 Calitate Lumini : 30% mai + CRI>90(Aproape de soare).Calitate Oglindă : super alb oglindă de sticlă. 【Super Siguranță】 Siguranța este o prioritate de top ca oglinda este de lucru într-un mediu umed.Ne sunt testate de către UL(SUA) și TUV(Germania). 【Super】 Funcții Atingere de Buton, Anti-ceață, Reglabile, Oglinzi de Perete Controlat, Vertical si Orizontala Montat pe Perete. 【Super Design】 funcția este de forma rotunda cu rama de aluminiu (6 MM), cu lux de lumină de culoare de aur.Profesionale cu LED oglinda echipa de design din lume. 【Super După Vânzarea de Servicii】 Ne garanta pe deplin beneficiul dumneavoastră, în cazul în care elementul daune sau defecte la sosire, vă rugăm să ne contactați pentru a trimite înlocuire sau de restituire. 2 Ani Garantie De Producator.

Mai multe detalii

Produse similare din categorie